Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościowabezcyckwo

jak być seksowną bez cycków

Polecane posty

Gość gościowabezcyckwo

jestem płaska jak deska, dziewczyny z dużymi piersiami ubiorą bluzkę z dekoltem i już ich facet się ślini. Ja nie wiem co mam zrobić żeby mojemu facetowi zaparło dech na mój widok. Krótka spódnica to nie to samo, poza tym nie wyszłabym na ulicę w spódnicy odłsaniającej tyłek. Szpilki są fajne ale jednak nie robią takiego wrażenia. Czasami jak mam większy dekolt to mój facet odsłania bluzkę palcem i zaczyna mruczeć, bo akurat ubrałam pusch up który tak ściska mi małe cycki, że widac mini rowek. Gdybym miała większe piersi mój facet oszalałby ze szczęscia, wiem to.

Gość gość
Ważne żebyś siebie akceptowała, facet i tak prędzej czy później będzie oglądał się za innymi. Bez względu na to, czy masz małe, czy duże piersi. Cóż oni już tak mają :)

Gość gościowabezcyckwo
nie akceptuję swojego małego nieseksownego biustu, tym bardziej że mam faceta który woli większe, każda jego była miała duże piersi i wiem że właśnie takie mu się podobają. A za innymi to się zawsze oglądał :o

Gość gość
ja mam bardzo mały biust. Kiedyś zrobiłam mojemu facetowi taką niespodziankę. Ubrałam sukienkę, która wcale wiele nie odsłaniała. Do kolan, z przodu i z tyłu wycięcia tej samej wielkości (z tyłu to było tak do połowy łopatek). Pod nią nie ubrałam żadnej bielizny. DO tego koturny. Ja się czułam strasznie seksownie i chyba przełożyło się też to na mój wygląd w sukience. Ale kiedy on mnie objął na przywitanie i zorientował się, że pod nia jestem naga, to się dosłownie na mnie rzucił. Polecam patent.

Gość gościowabezcyckwo
Ja bardzo często chodzą w sukienkach, kilka razy jak się z nim widziałam w ogóle nie ubrałam bielizny, domyślił się że jestem bez ale zrobił tylko mmmm i to wszystko :o

Gość gość
trafiłaś na faceta który lubi cycki, znajdź takiego którego bardziej podniecają np. tyłki

Gość gość
możesz ubrać pończochy. I niezbyt długą spódniczkę. Stań przed nim, upuść coś i zaprezentuj tyłeczek i pasek od pończoch. Do tego szpilki ofc.

Gość gościowabezcyckwo
Mój były facet uwielbiał tyłki, cycki dla niego mogłyby nie istnieć i czułam się przy nim bardzo skesownie, bo tyłek akurat mam niezły. Słyszałam wtedy mnóstwo komplementów na temat mojej pupy. Mój obecny nie mówi mi żadnych komeplementów, czasami powie że jestem śliczna ale to tak ogólnie. Pończochy ubierałam kiedyś nagminnie, on zaczał pytac po co je to noszę, nie widziałam u niego tez jakieś radości z tego powodu i już mi się odechciało pończoch. Najgorszy był seks na początku, chciał koniecznie kochać się po hiszpańsku tylko nie było na bardzo z czym :o czułam się wtedy strasznie głupio. Teraz już tego nie próbuje.

Gość gość
współczuję, nie mogłabym być z kimś komu wyraźnie się nie podobam

Gość gościowabezcyckwo
czasami próbuje z nim rozmawiać na ten temat, mówię mu że widzę że chyba mu się nie podobam, zapytałam kilka razy czy jestem w jego typie, bo czuję że chyba nie. On jak zwykle mówi to sam, kocham cie i bardzo mi się podobasz, problem w tym że czuje zuepełnie co innego.

Gość prawictwo pospolite 143
zależy na jakiego faceta trafisz .. Ja lubie dziewczyny z szerokim tyłkiem , a piersi nie sa raczej istotne .. Wolałbym laske, która ma wymiary 82-63-94 niż 93-63-82 wąskie biodra ( poniżej 90 cm ) są dla mnie duzą wadą u dziewczyny natomiast piersi A czy B to raczej nie jest według mnie minus..

Gość gościowabezcyckwo
a żeby było śmieszniej mój facet ma wieksze cycki niż ja, mimo że ja mam małe B. :O i jakoś mi to bardzo nie przeszkadza a on nie ma z tego powodu kompleksów, nawet czasami sie z tego śmieje.

Gość gościowabezcyckwo
a moje wymiary to 93-70-99 przy wzroście 171

Mamy tutaj 2 dziewczyny .. Brunetka mimo, ze ma mniejszy biust bardziej mi sie podoba od rudej http://www.kindgirls.com/video/ariel-lorena/81/ ja oceniam dziewczyne za całokształt ,a nie tylko za piersi .. I uwazam ze brunetka mimo ze ma mniejsze piersi jest bardziej atrakcyjna od rudej

Gość gość
z małymi cyckami jest jak z małym penisem

Gość gość
ja pierdolę, dziewczyna się żali, a ten idiota wstawia fotki lasek pod które sobie wali. Psychol pieprzony

Gość gościowabezcyckwo
dla niektórych facetów duże piersi są największą stymulacją i nawet ładna buxka ich tak nie podnieci jak właśnie cycki. Sam tak mam to wiem. Miałem kiedyś śliczną dziewczyną, jej twarz było perfekcyjna ale piersi prawie w ogóle nie miała. Bylismy prawie 2 lata ale zdradziłem ją z koleżanką z pracy która cholernie mi się podobała,. mimo że twarzy nie miała tak ładnej to piersi miała piękne i duże. Do dziś jesteśmy razem i jest nam świetnie razem a w łóżku magia.

Gość gość
sorki podszyłem się pod twój nick, miało być do ciebie.

Gość gość
Autorko piszesz ze swojego nicka jako facet?Nic z tego nie rozumiem :D wPADŁAS TO PROWO:D

Gość ytuuytrt
ostatecznie udowdnilismy ze duze piersi to kwestia gustu .. Sa tacy ktorzy wolą małe

Gość Mindymindy
Nie tłumacz sie autorze!Jak laska jest gruba to duzer piersi też nie dadza :PWieksze powodzenie maja chudzinki z malutkimi piersiami zgrabne ciało jest wazniejsza od cycków dla facetów.

Gość gościowabezcyckwo
skoro tak piszesz to znaczy że mój facet może być ze mną z braku laku. A jak spotka w pracy taką której piersi będą większe to zdradzi bo w końcu będzie miął to co chce. Pocieszające. Tylko nie rozumiem po co spotyka się ze mną skoro nie spełniam jego oczekiwań w 100%

Jak jesteś gruba to duze cycki Ci nie dadza powodzenia ,kobieta musi być zgrabna w pierwszej kolejnosci;)

Gość gościowabezcyckwo
Pamiętam jak kiedyś siedzieliśmy przed tv a w tv był program o operacjach plastycznych, powiedział mu wtedy że nigdy bym się nie zdecydowała na taką a on w żartach spytał "nawet piersi" :o do dziś o tym myślę.

Gość gościowabezcyckwo
Nie musi być zgrabna, dziewczyna mojego byłego w której był zakochany i z którą mieszkał była gruba ale miała duże cycki, dla niego była najpiękniejsza i był w niej zakochany po uszy, był z nią nawet wtedy kiedy go zdradzała. Ja jestem szczupła i faceci się za mną oglądają ale co z tego jak i tak nie jestem w typie mojego faceta który woli grube z cyckami niż szczupłe bez.

bo liczy sie calokształt , a nie tylko piersi . Dorota Wellman oraz Magda gessler maja spore piersi . A ich atrakcyjnosc jest bardzo niska .. Co potrwierdza tylko ,ze piersi nic nie dadzą gdy masz nadwage ważysz ponad 65 kg