Gość twojeszczęście Napisano Sierpień 14, 2014 mam 18lat i nie mogę wytrzymać już w domu. mój ojciec niby pracuje, cały tydzień jest poza domem a jak przyjeżdża na weekend to i tak bez pieniędzy ma tylko jakieś grosze z których nie da się przeżyć. mama nie pracuje a jak gdzieś pójdzie to na trochę i to bez żadnych rewelacji. mam 2siostry młodsze. w domu praktycznie cały czas brakuje wszystkiego, pieniądze są tutaj tylko przez kilka dni a później żyjemy z dnia na dzień. ojciec jak tylko ma jakieś pieniądze to liczy się dla niego tylko wódka. dom jest w stanie krytycznym. aż szkoda mówić. mimo że wszystko robię to i tak jest źle, sąsiadki mnie chwalą że wszystko cały czas robię a w domu spotykam się tylko z krytyka. chce mieć swoje pieniądze tylko nie wiem jak je zdobyć, chce się wyprowadzić z tego domu i uciec stąd już nie mogę wytrzymać mam wszystkiego dosyć. kiedyś nawet wzięłam garść tabletek babci ale to i tak nic nie dało, chyba zrobię to znowu tylko 2x więcej. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach