Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak zrezygnowałby bo inny sie Toba interesuje.Jak reagujesz?

Polecane posty

Gość gość

Chłopaka który Ci sie podoba zniechęciłoby to ze inny sie Tobą interesuje.Jak bys zareagowała

Gość gość
Oni rezygnują na rzecz kumpli, tych brzydszych niemot które same nie potrafią poderwać dziewczyny. Innych przypadków nie znam. Moja reakcja? Nie chcę znać żadnego z nich, ewentualnie pokazałabym że mam trzeciego i huj im obu w łeb

Gość gość
Olałabym obu, nie jestem kartką z piłkarzem żeby się mną wymieniać albo odstępować.

Gość gość
A do mnie ten cep "To normalne że kumple odstępują sobie dziewczyny" :D Mówię że jest już ktoś inny, jak grochem o ścianę, będzie impreza tyyyle wódki jedź, myślę sobie tak wieśniaku od razu widzę o co ci chodzi, i raczej nikt by mi nie pomógł jakby się coś przykrego zdarzyło na tej imprezie. Pewnie powiedziałby że sama chciała była pijana znam to. Gwałciciele są wśród nas i wcale nie wyglądają jak psychopaci.

Gość gość
Ja rezygnuję zawsze z dziewczyny, jak ktoś inny się nią interesuje, a ona nie wybiera od razu mnie, tylko czeka na jakieś "zawody" między facetami o nią. Wtedy odpuszczam od razu, po co mi taka, albo jest za mną w 100 procentach albo do widzenia.

Gość gość
Nawet nie pytaj, spotkało mnie to i myślałam, że z bólu skonam. Nie jestem za otwarta, raczej jestem skryta. Potrzebowałam więcej czasu by mu zacząć bardziej okazywać uczucia. Przy mnie kręciło się kilku, ale spotykając się z tym jednym, którego pokochałam, reszta była niewidzialna. Niestety chłopak się poddał łamiąc mi serce w drobny mak. Zbierałam się 2 lata.

Gość gość
Bo facet nie chce brać udziału w zwodach jeżeli traktuje kobietę poważnie a nie jako trofeum. Woli odejść niż robić sobie nadzieję i się popisywać bo zależy mu na miłości bez względu na wszystko.

Gość gość
:)w ogole nie rozumiem tego pytania ale chyba ucieszylabym sie 888 www.youtube.com/watch?v=IDWSBRwgnMc

Gość gość
zależy od okoliczności i chłopaków