Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktos przetrwal kryzys wieku sredniego swojego meza?

Polecane posty

Gość gość
Prawie caly dzien dzisiaj placze, nawet teraz :[

To się weź za siebie. Zacznij być atrakcyjna. Większość zdrad niestety bierze się z zapuszczenia kobiety. Mamy z tym gorzej, ale trzeba to wziąć na klate. I wydobadz z siebie kobiecość. Niech będzie zazdrosny.

Gość gość
nie tylko tobie jest smutno

Gość gość
nie martw sie.bedzie dobrze.dasz sobie rade.

Gość gość
Jak możesz o sobie tak mówić? gruba, stara ? No to schudnij i zacznij dbać o siebie, to nie takie trudne. Mnie też chłop docinał i żarty sobie stroił bo spodobałam się jednemu pijaczkowi z sąsiedztwa. Stracił rezon, jak pewien lekarz, przetańczył ze mną całe wesele, bo mąż oczywiście bawił się z innymi, nie wyłączając swoich córek. Potem oczywiście żartował, że facet robił to z litości. Potem wielce się obraził jak facet zaprosił mnie na kawę... A potem doszły do niego słuchy, ze ma na mnie oko. Oczywiście obrażony na mnie :O

Gość gość
A jak mam inaczej mowic? Przeciez jestem stara i gruba i co dla mnie najgorsze chyba zaczyna mi sie menopauza. I wez tu badz atrakcyjna. Pracuje ciezko fizycznie i nie bede jesczze dodatkowo chodzic na fitness bo sie wykoncze. Skora od roku to mi sie tak posypala , ze hej do tego wlosy ktore wygladaja jak wronie gniazdo i nic na nie nie dziala bo stosowalam mase odzywek i tych sklepowych i tych domowych i nic nie pomogly a niektore to nawet zaszkodzily. Kolezanka poradzila mi kupic sobie odzywke wax, kiedy jej uzylam moje wlosy wygladaly jak siano. Powiem wam szczerze, ze czuje ze PRZGRALAM zycie. Na studia nie poszlam , swoich planow nie zrealizowalam [teraz na ich realizacje jest za pozno ] Czesto czuje to dlawiajce uczucie w gardle ktore mnie dlawi i calkowicie obezwladnia. Dzis tylko placze , maz udaje, ze nie widzi oczywiscie komorka w tylnej kieszeni jest non stop.

Gość gość
Faktycznie, skocz z wieżowca i zrób lali miejsce. :O na Ciebie kurde nic nie działa, tak jak na czterdziechę... Już zaczynam wierzyć we wcześniejsze wpisy.

Gość gość
Chyba Tobie też udzielił się kryzys wieku średniego , wiem że nie jest łatwo podnosić się z ziemi po upadku ale nie możesz się poddawać masz dzieci .Zrób jedną rzecz dziennie coś wyłącznie dla siebie , cos co poprawi ci humor i przez chwile pozwoli pomyśleć tylko o sobie , może w ten sposób zacznie się coś zmieniać . Zmień kolor włosów , zrób sobie super kąpiel , coś co cie odpręży . I zbieraj dowody zebyś nie została nagle zaskoczona przez męża jak on pierwszy złoży pozew .

Gość gość
u nas o maly wlos nie skonczyloby sie rozwodem ale postawilam wszystko na jedna karte... po wizycie u psychoterapeuty kupilismy sobie rowery i co weekend wyruszamy w trasy - maz sie relaksuje i nie zamartwia a ja dbam o figure :D moze Wam tez by sie przydal ruch? http://www.cyklotur.com/rowery/miejskie-city/p,rower-art-noveau-m-7-0-czarno-bialy-20-2014-romet,262742.html

Gość gość
kogoś to sama sobie znajdź tępa dzido. najlepiej wolnego, a nie żonatego