Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile czasu wyrzyna sie zab?

Polecane posty

Gość gość

Ile czasu trwa wyrzynanie zeba?od pierwszych objawow do przebicia sie?moj syn od ok miesiaca jest bardzo placzliwy,pcha do buzi wszystko,kupa po kazdym karmieniu i piciu,na dole widac jakby 2 biale kreseczki...ale jeszcze nie wyszly.ostatnio kilka dni mial temperature bez innych objawow.

Gość gość
u mojej córy gdy było widać kreseczki to około 4 dni potrzebował ząb zeby się przebić

Gość gość
To zależy. U nas z dolnymi jedynkami to nawet nie zauważyłam kiedy, a górne jedynki, to chyba z 2 miesiące były opuchnięte. Dopiero wczoraj się jedna wybiła, a druga już prawie. Ale jak widać białe, to już raczej kwestia kilku dni.

Gość gość
Jak przyjdzie wojna to Rusek obcęgami wyciągnie :(

Gość gość
Pytam,bo u nas juz ze dwa tyg te kreseczki widac,mlody wszystko pcha do buzi a tu nic

Gość gość
Może to nie zęby, a jakieś przebarwienia na dziąsłach?

Gość gość
Te pierwsze szyko wychodzily. Natomiast wszystkie 4i3 na raz ida juz jakies 4 miesiace.

Gość gość
moja ma 16 mc i idą ostatnie 2 trójki no i zostały jeszcze piątki Zęby szły od 2 dni do 3 miesięcy licząc od spuchnięcia dziąsełka

Gość gość
Mój ma 8 miesięcy. Kilka dni przed 5 miesiącem wyszły dolne jedynki, dość dlugo trwało, ale nie było bardzo źle. Od pojawienia się kreseczek - kwestia ok.3dni. Natomiast od ponad miesiąca "wychodzą" mu górne jedynki (nie jestem pewna czy tylko jedynki..) I jest masakra. Nie gorączkuje, ale często miewa biegunke lub po prostu rzadką kupę, nie zawsze chętnie przyjmuje inne pokarmy niż mleko.. Ślini się tak, że leci ciurkiem z buzi.. Pcha masakrycznie wszystko do buzi. Ciężko mi ocenić czy widziałam białe punkciki/kreseczki, bo co chcę zerknąć to on zaraz język na wierzch i chce ciamkać wszystko. Marudny jest przeokropnie. Noce też tragedia...