Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Zwiazek z rowiedzinym facetem

Polecane posty

Gość gość

Witam, Jestem od 1,5 roku w związku z facetem który był żonaty 10 lat. Kiedy go poznałam wyznawałam zasadę, że związek z rozwiedzonym facetem nie wchodzi w gre ale życie napisało inny scenariusz :) Nie wiem już czy jestem przewrażliwiona na tym punkcie ale chyba mam obsesje na punkcie jego byłej żony :( Zacznę od tego że po kilku miesiącach naszej znajomości kiedy byliśmy juz parą przeglądaliśmy wspólnie jego profil na portalu społecznościowym i...zobaczyłam tam...ich wspólne fotki. Poczatkowo poczułam się oszukana, kiedy go o to zapytałam powiedział że zapomniał że tam są-uwierzyłam bo bardzo mi na nim zależało i przetłumaczyłam sobie że może nie każdy tak jak ja sprząta tak skutecznie po swoich związkach. Ale to był tylko sygnał po którym wszystko się zaczęło: Opowiadał mi ile waży, jak często chodzi na siłownie, gdzie co robi itd. Prosiłam o to aby mi o niej nie opowiadał bo nie chce tego słuchać ale każda sytuacja była dobra aby o niej wspomnieć. W półkach, komputerze ich zdjęcia - setki. Czuje jak bym żyła w trójkącie-on ja i jego była żona Nie wiem co mam o tym myśleć... Nie daję rady :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować