Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak bardzo boję się, ze wezmą mojego Chłopaka do wojska

Polecane posty

Gość gość

Kocham go tak strasznie. Proszę żeby załatwił sobie zaświadczenie o jakiejś chorobie, choćby umysłowej a on bagatelizuje temat i mnie wyśmiewa! Nie wyobrażam sobie, że go zabraknie. On sobie nie da rady na wojnie

Gość gość
Pewnie z niego taka typowa cipka w rurkach? Tacy pójdą w pierwszym szeregu, żeby oslaniac nas, żołnierzy doświadczonych.

Gość gość
Nie jest cipką w rurkach, jest normalnym mężczyzną którego strasznie kocham:( Zamartwiłabym się na śmierć gdyby wzięli go do wojska. On mnie wyśmiewa i bagatelizuje problem

Gość gość
Jak tylko go wezwą to przyjdę do Ciebie, będę chodził po chałupach i gwałcił panienki żołnierzy poległych bo mam grupę inwalidzką. :)

Gość gość
Przestań nawet tak głupio żartować!

Gość gość
Na widok wymierzonej w jego strony broni nie będzie mu do śmiechu. Śmiać to będę się ja, patrząc z tyłu jak padają Ci niby mężczyźni, którzy nie potrafią nawet trzymać karabinu :)

Gość gość
A na co komu taka umiejętność. Mój chłopak jest idealny nawet bez tego. Przystojny, zadbany, z poczuciem humoru, utalentowany. Boję się , że wojna mi o zabierze:(

Gość gość
No, ale nie ma się co dziwić. Wybiera się przystojniaczków( typowe panienki) a potem rozpacza :D

Gość gość
''jak padają Ci niby mężczyźni'' - ludzie czy Was pogięło z pisaniem 'Ci' a nie 'ci'. Myslcie trochę, myslcie, albo douczcie się, bo macie braki!

Gość gość
"Mój chłopak jest idealny nawet bez tego. Przystojny, zadbany, z poczuciem humoru," vVv No tak, przystojny to najważniejsze, a to, że panienka, a nie mężczyzna to już drugorzędna kwestia :D

Gość gość
Po to mu to, żeby w razie wojny nie strzelił sobie przez przypadek sam w łeb :D

Gość gość
Nie mam mowy, muszę jakoś pogadać z wujkiem który jest lekarzem o zaświadczeniu bo nie wyobrażam go sobie na wojnie!

Gość gość
Ale w czym problem? Jaka wojna? To tylko wojsko, szkolenie, facet zmęznieje i wróci za rok. Dla Was będzie niezła próba przetrwania związku.

Gość gość
"Po co mu to?" VvV Hmmm...Pomyślmy. Nigdy nie byłaś w sytuacji, że zaczepiali was na ulicy, a on musiał się bronić. Wtedy zobaczyłabyś, jak szybko Twój instynkt by zadziałał i zaczęłabyś gardzić jego fizyczną ułomnością, gdyby oberwał( nie miałabyś na to wpływu).

Gość gość
Ty od czepiania się "Ci" w t9 mam z duzej, więc mykaj w jumpach od drzewa do rana :)

Gość gość
Ja też się boje o chłopaka:(

Gość gość
Wojny nie będzie. Powiedziałem.