Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bromjestzły

I'm not waiting on a lady I'm just waiting on a friend

Polecane posty

Gość gość
Muszę się z niego wyleczyć,nie wiem czy mi sie to kiedykolwiek uda,ale juz jest lepiej niż na początku konca

Jak nie napiszesz to się nie dowiesz. Przynajmniej byś dowiedziała się co u niego. Do tego chyba Cie lubił, więc może by miła atmosfera panowała. : )

Zapominanie nie jest łatwe, ale jest możliwe. To juz od Ciebie zalezy czy spróbujesz i którą drogę wybierzesz. ; ) Na dzisiaj kończę Dobranoc. Przed pójściem spać uśmiechnij bedzie Ci się lepiej spało. ; )

Gość gość
Dobranoc:):):)

Gość gość
Dobranoc

Cześć! Pozdrawiam wszystkich słuchających Stonesów i innych zespołów, wokalistów, piosenkarzy, muzyków których nie znam. : )

Gość gość
Cześć:)

Gość gość
Wygrales milion? :) Albo Ciebie dziewczyna zostawila?

Gość gośćL
:):)cześć brom

Sugerujesz, że z tych dwóch okoliczności bym się cieszył? Gdybym wygrał milion, spędzałbym czas inaczej niż na kafe. ; )

Gość gość
Samotny spacer? Donikąd czy do sklepiku po świeże bułeczki? :) dzien dobry :)

Na spacerze byłem ze zwierzakiem. : ) Mi teraz ochoty narobiłaś na bułeczki, jeszcze parę miesięcy temu mieszkałem w miejscy gdzie mogłem sobie pozwolić na ciepłą bułkę. Teraz w okolicy nie ma takiego miejsca.

Gość gość
Ze zwierzakiem spacer? To juz jakiegoś przyjaciela masz:):) fajnie:) jestem tu od początku i można powiedzieć ze Cie "obserwuję" i wydaje mi sie ze jesteś miłym facetem,trochę melancholikiem ale wesołym. Fajnie byłoby miec takiego przyjaciela:):)

Wesoły melancholik, hmm zabawne. ; ) W sumie tak, mówiłem sobie czasami, że mój pies to mój przyjaciel. Zdarza mi się nawet z nim rozmawiać . ; )Tylko gdy czasami słucham muzyki to wychodzi z pokoju. Właśnie czułem się obserwowany od jakiegoś czasu. ; )

Gość gość
A Ty brom chcesz takiego przyjaciela tylko dla siebie,tzn chodzi mi o to czy zależy Ci zeby to była tak samo samotna osoba jak Ty...

Zamknąć w klatce i trzymać dla siebie na pewno nikogo nie chce. ; ) Masz na myśli kobietę, która ma partnera a szuka przyjaciela? W takim razie on tez w jakimś stopniu jest samotna... Mam wokół siebie parę koleżanek, ale tylko z nielicznymi chciałem spędzać czas. Nie byłem w nich zakochany. Po prostu znajdowałem w nich pokrewną duszę. Oczywiście w każdej z nich dostrzegałem kobietę. Pojdę na kompromis i napisze, że były to zauroczenia. ; )

Gość gość
Brom a ta przeprowadzka na stałe,tam gdzie brakuje ciepłych bułeczek? Nowe miejsce i nowa nadzieja na przyjaźń :):)

Gość gość
Nie doczekam sie chyba na odpowiedz. Miłych snów brom :):)

To nie jest stała przeprowadzka, można powiedzieć, że jest to chwilowy powrót na stare śmieci. Niedługo wracam gdzie indziej i tam mam większe szanse na poznanie kogoś. ; ) Wybacz, ale wczoraj mnie już nie było o tej godzinę przy komputerze, ale sny mimo wszystko były miłe. ; ) Ps. Bułeczki może też wrócą. ; )

Gość gość
Dzien dobry brom:):) fajnie ze optymistycznie patrzysz w przyszłość. Mam nadzieje ze spotkasz na swojej drodze przyjaźń na jaka zaslugujesz:) sobie życzę tego samego ;) miłego dnia:)

Gość gość
Wiesz co,chciałabym do Ciebie napisać: cześć Michał, Tomek,Maciek a nie brom :) uda sie to ? Czemu jesteś taki tajemniczy, w końcu podać tu imię to nic strasznego. Ja jestem Basia :)

Gość gość
Wlasnie, dlaczego nie?

Nadejdzie dzień i spotkamy. ; ) No nie zawsze jestem nastawiony pozytywnie... ale ile można się przejmować. : ) Witam Cię Basiu! Moje imię zostało odgadnięte parę stron temu. ; ) To co tajemnicze wydaję się bardziej interesujące. :)

Gość gość
:):):) już wiem

Gość gość
Od początku byłam ciekawa kto kryje sie za tymi fajnymi postami:)

Gość gość
A ja myslalam, ze Basia i Leszek. To romantyczne jest.

Liczę, że na jakiś czas ciekawość została zaspokojona. : ) Romantyczność w końcu się może przejeść. ; ) Co w tych postach takiego fajnego? :)

Gość gość
Hmm... Moja ciekawość raczej wzrosła:):) teraz znając Twoje imię mogę sobie Ciebie wyobrazić,np. ze jesteś szatynem,średniego wzrostu i masz ok 25 lat. Udało mi sie coś odgadnąć? A posty mi sie podobają bo wydaje sie ze płyną z serca tzn sa szczere :)