Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bromjestzły

I'm not waiting on a lady I'm just waiting on a friend

Polecane posty

Gość gość
A Ty brom jak masz na imię ?

Tak wyszło? Powód jakiś musiał być. : ) To Ty napisz na mail "co słychać." ; ) Dlatego napisałaś w tym temacie bo kogoś przypominam?

Gość gość
Niestety to dla mnie odgadnięcie tego nie jest proste,więc ...:(:(:(

Gość gość
To nie do końca stonsi mnie naprowadzili ale Teoj styl pisania i wyrażania emocji brom...

Gość gośćL
Ciekawe w jakim jesteś wieku ze tak piszesz brom. Wszystkie ostatnie wpisy to moje

Gość gośćL
L to tez zagadka ,choć dla wtajemniczonego nie;)

Gość gość
Przemek przeciez wiesz, ze kobiety mysla powoli :-)

Mam nadzieję, że mój styl nie jest aż tak zły, że charakterystyczny. ; ) Jakie rzeczy piszę? O przyjaźni? Hmmm wiek już chyba zostanie tajemnicą. Mi L nic nie mówi, także wtajemniczony nie jestem. Ale jest taki fikcyjny detektyw, który ma pseudonim L. Nie wiedziałem o tym. Myślą tak samo jak mężczyźni i wolniej i szybciej czasami. : ) Zdarzyło mi się też spotkać takie co zdecydowanie szybciej myślą. ; )

Gość gość
lebowski moj drogi misiu. szukaj dalej. kto szuka znajduje

Gość gość
ja tam nie wiem czy i co ty masz big, ale sadzac po doswiadczeniu samochod ;) na ktore ofkoz leca blachary

Gość gość
Przemko prosta zagadka

Gość gość
Twój styl pisania jest taki jak jego i nie jest to zły styl ale taki który od tamtej pory przykuwa moją uwagę. Tesknie za tym człowiekiem ale nie mogę nic zrobic w jego kierunku,nie jedtem w stanie zrobic nawet małego maluteńkiego kroczku w jego kierunku. To pierwsza osoba przed która otworzylam sie tak naprawdę szczerze. Teraz niewiem po co?

Gość gość
bo slabo widzisz robaczku ;)

Zasada wzajemności mówi, że skoro Ty się otworzyłaś on tez musiał. Lekcje wynosi się z każdego doświadczenia z innym człowiekiem. Ciekawy.. przypadek. : )

Gość gość
Wiesz brom,dobrze mówisz o zasadzie wzajemności. Tak było. I to on zrobił pierwszy krok. Teraz nie wiem na ile to było szczere co mówił i nigdy sie tego nie dowiem. Może nawet nie chce wiedzieć,wolę tę ułudę która trwa. Nawet teraz,choć minęło trochę czasu jak o tym myslę mam łzy w oczach... i chyba już zawsze tak będzie

Do bólu psychicznego da się przyzwyczaić i jego siła spada. W ułudzie łatwiej się żyje...Nie miałaś pewności, że to co pisał to prawda? Napisałaś wcześniej, że kontaktowaliście się przez maile. Nigdy go nie widziałaś?

Gość gość
Widzieliśmy sie , były zdjęcia. Wszystko usunęłam ,ale przed oczami nadal widzę jego twarz,smutne oczy. Nie pytaj juz o nic,bo jak zwykle ryczę. Brakuje mi go czasem tak bardzo jak tonącemu brakuje oddechu. Kiepski to dzien na wspomnienia.

Przepraszam nie chciałem wprowadzać Cie w smutek. A co jeżeli z tym chłopakiem nie łączy mnie tylko styl pisania?

Gość gość
To możliwe. Wydaje mi sie ze jesteś brom tak samo wrażliwy jak on. Trochę trudno nam sie rozmawiało bo ja tez taka jestem ale dziękuje mu za te wspomnienia. Mam nadzieje ze on tez tak ciepło o mnie mysli jak ja o nim.

Gość gość
Nie potrzebujesz kobiety? Tylko kogos do rozmowy.

Gość gość
czy my sie z kotkiem czasem nie znamy? :)

Gość gość
Nie poznaliśmy sie tu i nie powiem gdzie. Za dużo tu wścibskich,np koteczek,nie przepadam za nim.

OK nikt nie wydał rozkazu, że musisz to zrobić. : ) Mi się zdarzyło raz pozna kobietę w takich okolicznościach. Myślę, że ten chłopak przywołuje Cie we wspomnieniach i i są one pozytywne. I Liczy, że sobie wszystko ułożysz.: )

Gość gość
To Ty powiedz gdzie ja poznałeś?