Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemamsił

pomóżcie!!!

Polecane posty

Gość niemamsił

Kupiłam dla męża książkę na rocznicę ślubu, chcę napisać dedykację od siebie ale zupełnie nie wiem jak ją poprawnie napisać. Męczę się już godzinę :( Proszę o jakieś pomysły bo oszaleję!!! ;)

Gość gość
..... lat temu przysięgaliśmy sobie Wierność i miłość nieskończoną, W tym dniu ludzie dowiedzieli się, Że zostałeś moim mężem Przez te lata całą swoją miłość Na mnie przelewałeś, Dzisiaj Ci dziękuję, Że to mnie wybrałeś.

Gość gość
Przede wszystkim weź kartkę i napiszą ją na kartce a później sprawdź dokładnie ortografię i interpunkcję, bo czasem można tak głupie błędy zrobić, że sam się człowiek sobie dziwi. Możesz napisać jakiś cytat, który będzie oddawał Twoje uczucia do niego, albo jego charakter, albo charakter Waszej znajomości. Albo może to być ulubiony Twój cytat lub jego, czy zwyczajnie coś co powiedział ktoś kogo lubi: pisarz, piosenkarz, piłkarz itd Albo możesz napisać cokolwiek od serca. "Jako nagroda za wytrzymany rok ze mną i motywacja by wytrzymać kolejne lata" "w podzięce za ofiarowaną miłość" i inne taki. Co Ci przyjdzie do głowy, co czujesz że jest ok. Tak na prawdę możesz tu napisać dosłownie wszystko. A jak kompletnie nie masz pomysłu to wystarczy "W x rocznicę ślubu - od kochającej żony" i też będzie ok.

Gość niemamsił
powinno się w dedykacji napisać dla kogo i teraz mam pytanie pisać dla męża w rocznicę ślubu.... czy dla Michała Kowalskiego w rocznicę ślubu od.... Jaka wersja będzie poprawna?

Gość gość
Może być, że dla męża. Jak się podpiszesz, to wiadomo kto jest Twoim mężem.

Gość gość
http://pytamy.pl/kat,6,title,jak-napisac-dedykacje,pytanie.html?smclgnzlticaid=61343c ładny przykład podała użytkowniczka Muminkowa. Może Cię zainspiruje. ;)

Gość gość
Tylko sobie spację usuń w linku.