Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co Wasza rodzina uważa o Waszym wyglądzie

Polecane posty

Gość gość

Czy np pasuje im Twój styl ubierania i wyglad, czy np powiedzieli Wam "powinnaś coś zrobić z włosami/ zakładać inne swetry" itp

Gość gość
Mówią mi ze jestem ladny

Gość gość
mój teść zawsze jak przychodzimy z mężem na obiad mówi mi że mam ładne nogi i powinnam zawsze zakładać mini hehehe

Gość gość
@upwrzuć foto

Gość gość
Uważają, że wyglądam niepoważnie, a z tatą nadal mam o to całkiem poważne sprzeczki. Krótko mówiąc nic się nie zmieniło od czasów nastoletnich, nawet jest gorzej :P

Nie wiem, co myślą o moim wyglądzie, ale wydaje mi się, że akceptują moją ekscentryczność.

Gość gość
miło z ich strony

Gość gość
gość - a czemu niepoważnie? :) Jaki masz styl ubierania, co jest takie "niepoważne" wedlug taty?

Gość gość
moja mama uwaza ze jestem za gruba a siostra,ze zle sie ubieram

Gość piriririri
O mnie sądzą, że jestem ładniejsza niż jestem moim zdaniem, czasem mama coś wspomni, że powinnam częściej biegać w kieckach, szpilkach i marynarkach, a ja się na to złoszczę :)

Gość gość
Zależy od dnia - ale wpadając na mnie na ulicy pewnie wzięłabyś mnie za kogoś z subkultury metalowej/gotyckiej/nawet punkowej. Według ojca noszę za dużo biżuterii (co jest nieprawdą), nie lubi moich tatuaży, nie lubi tego jak się maluję (a nawet nie zawsze się maluję!), wolał jak miałam długie włosy itd. Zwłaszcza tatuaże i makijaż mu przeszkadzają - moim zdaniem w ogóle nie powinien komentować, nawet jak mu się nie podoba, ale już na to macham ręką. Tyle lat się nie zmienił to teraz to też nie nastąpi.

Gość gość
mi mówią że ubieram się jak wieśniak lub jak chłopak. Siostra się mnie wstydzi . No i po za tym słyszałam że ciotki mnie obgadują

Gość gość
Moja rodzina szczerze nie znosi wszystkiego w moim wyglądzie. Ich zdaniem powinnam zacząć sie opalać, mieć krótkie niefarbowane włosy i nosić kolorowe sukienki, a ja kocham bladość, mam długie farbowane włosy i ubieram sie raczej na czarno/biało i nie noszę sukienek :) cżesto słyszę ze wyglądam okropnie/,,jak straszydło"

Ja też wyglądam jak straszydło. Ostatnio usłyszałam, że jestem wiedźmą. Ale uroczą wiedźmą. 😍

Gość gość
może jakiś zlot zorganizujemy?

Gość gość
gość - rozumiem :) A w mojej rodzinie najbardziej na mój wygląd narzeka mój brat. Ogólnie to nic nie ma we mnie aż tak charakterystycznego, lubię kolor czarny, choć inne też często noszę w połączeniach, i mam kolczyk w wardze. Z tego powodu dziadek pytał, czy nie należę do sekty satanistów :-O

Gość gość
przydałoby się odkurzyć miotłę...

Gość gość
Przymykaj na to oko :P A skoro mowa o dziadkach to np. mojej babci bardzo podobają się moje tatuaże, ale ona jak była młoda to też bardzo się wyróżniała. Mnie tylko czasami jest przykro bo wiem, że czepianie się mojego ojca wynika z tego, że nie pasuję do jego "wizji" na córkę. Woli o mnie opowiadać niż mnie pokazywać.

Gość gość
jak jest fajna to czemu nie?

Gość gość1995xxx
Ja planuje kolczyk w brwi i rodzice są z tego powodu załamani, twierdza ze zrujnuje sobie życie, ze jestem bardzo głupia, ze żaden człowiek już nigdy nie potraktuje mnie poważnie, ze od razu każdy uzna mnie za patologie i wiele innych :) przyzwyczailisie ze noszę głownie czarny, ale nadal nienawidzą stylu metal/got/punk (nie utożsamiam sie z subkulturami, tylko mój styl zahacza o takowe), jak 1 raz ufarbowalam włosy na ciemny brąz to moja matka sie popłakała ze jestem wyrodnym dzieckiem, ze ja rozczarowała mi to sie powtarzało bardzo często (miałam wtedy 16 lat). Ogólnie nienawidzą mojego wyglądu i stylu, nienawidzą chyba najbardziej tego, ze jestem blada i unikam słońca, bo wg nich bladość to obrzydliwosc i choroba

Gość gość
powiedz matce, że pomarszczyła się od tego opalania ;)

Gość gość1995xxx
A no faktycznie coś w tym jest :D ale ona twierdzi ze to jej dodaje zdrowia :)

Gość gość
przyśpiesza rozrost komórek...a głupi doktor potem klepie po rącze i pieprzy coś o jakimś raku skóry... :P

Gość gość1995xxx
Konwal, nie zna sie, słońce to zdrowie i basta

Gość cosmo sex i whisky z lodem
zawsze się trochę czepiali że lubię wszystkie kolory pod warunkiem, że są czarne, teraz już mi to trochę minęło, mam jeszcze parę innych kolorów w szafie. uważają że nie powinnam sie farbować bo swój kolor mam ładny naturalny, że mam świetną figurę - szczupła, wystający kształtny tyłek, generalnie, że atrakcyjna jestem i część mówi że ładnie się maluje a część że mam zbyt jaskrawe szminki

Gość gość
:)oni to klamcy i w ogole jak tak mozna byc co to za rodzina 555 www.youtube.com/watch?v=IDWSBRwgnMc