Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicniewarta123456

KOntakt seksualny i wyrzuty sumienia

Polecane posty

Gość nicniewarta123456

Mój temat pewnie powtorzy sie na tym forum, ale nie potrafie sobie poradzić. Otóz nie ejstem już małym dzieckiem, powinnam być odpowiedzialna i pełna swiaodma tego co robię. Myslalam ze potrafie panwoac nad tym co robię i potrafie ocenic co jest mroalne a co nie. A wiec do rzeczy,w czoraj podczas imrpezy z kolega z ktorym sie widuejmy od czasu do czaus nas ponioslo. Poszlismy do samochodu, on się zabawił mną, potem ja się odwziecyzłam jemu. Naparwde nigdy takich rzeczy nie robiłam ze zwyklym kolegą, wiedzialam ze on ma dziewczyne, po tym po prostu straciłam szacunek do samej siebie, nie potrafie sie z tym pogodzic. Czuje sie jak zwykla szmata i zapewne taka jestem.Na domiar złego wczoraj jeszcze podczas tej wyprawy wyapdł mi teleofn i przepadł. Aktualnie jestem na utrzymaniu rodzicow, nawet nie wiem jak im wytlumaczyc to, ze go zgubiłam.

Gość Mirodow
Hej, na pewno nie jesteś szmatą, nie zrobiłaś nic za pieniądze. Znasz tego gościa pewnie już sporo więc też ciężko powiedzieć że jesteś łatwa, a rozumiem, że jesteś sama i masz swoje potrzeby. Z tego co zrozumiałem nawet do penetracji nie doszło. A co do telefonu, powiedz rodzicom wprost że go zgubiłaś na imprezie, takie rzeczy się czasem zdarzają, powinni zrozumieć. Ew. możesz spytać kolegi czy nie zostawiłaś telefonu w jego samochodzie. Z ciekawości spytam ile masz lat?

Gość nicniewarta123456
Jestem młoda, ale to nie oznacza ze juz nie powinnam brac odpowiedzialnosci za to co zrobilam. Mam 20 lat.

Gość cosmo sex i whisky z lodem
nie dziwię Ci się, że się źle czujesz. wierzysz pewno w stałe związki, chcesz się kiedyś romantycznie zakochać, a tu zmacałaś się z zajętym kolegą...zerwij z tym kolegą kontakt, masz nauczkę, że się źle czujesz, więcej tak nie rób, uszy do góry...każdy robi w życiu jakiś błąd...

Wyluzuj, jeszcze niejednemu koledze zrobisz loda. Potem zrobisz profesorowi na studiach, jakiemuś facetowi, żeby ci robotę załatwił, potem będziesz robić szefowi w pracy. No i mężowi, jak porządna kobieta. Także nie przejmuj się, potraktuj to jako trening, taki wstęp do reszty twojego dorosłego życia.

Gość nicniewarta123456
cosmo sex i whisky z lodem widze że mnie rozumiesz. Nigdy nie wyobrażałam sobie, że zrobiłabym toz taką osoba... Kontakt już zerwany, i już nigdy nie zamierzam odwiedzić miejsce gdzie on może być. Każdy popełnia błędy podobno... a niestety już cczasu nie cofnę, musze pomyslec o przyszlosci...