Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokrzywkax

Graco Snugsafe na pierwszy fotelik?

Polecane posty

Gość pokrzywkax

Co myślicie? Dopiero wszedł na rynek to nie spodziewam się zbyt wielu opinii ale może akurat któraś go już ma albo widziała??? Taki z baza isofix ?

Gość kkkkkkklo
Ładny :) Jak z baza isofix to bezpieczny

Gość gość
Także o nim czytałam,że graco snugsafe jest ładny to nie najważniejsze mnie się podoba w nim to że łatwo go zamocować, ma tez specjalny wskaźnik poprawnej instalacji co myślę da rodzicom pewnosc że fotelik jest odpowiednio zainstalowany. Miękko wyściełany, można w nim dziecko przenosić no i montowany tyłem. Taki powinien być ten pierwszy fotelik

Gość gość
Ja go kupiłam razem z wózkiem Graco i dla mnie to bomba. Super fotelik

Gość gość
Graco snugsafe jak na pierwszy fotelik polecam bo łatwo się go montuje a z praktyki wiem, że świeżo upieczonym rodzicom czasem ciężko to przychodzi. Tu jest system isofix i nie ma możliwości żeby coś poszło nie tak. Do tego jest mięciutki, ładny, ma specjalne wzmocnienia

Gość gość
Mało jeszcze opinii o tym foteliku, ciesze sie że na was trafiłam i mogę przeczytać te wasze pozytywy Mnie wydał sie ok, ale wolę poznać inne opinie , w koncu chodzi o bezpieczeństwo dziecka

Gość gość
Zgodze sie z pozytywami. Używamy fotelika snugsafe od miesiąca już ale co napiszę bo wszyscy tylko o bezpieczeństwie i że wygodny piszą - to oczywiście tak, ale dla wielu rodziców wazna jest jeszcze funkcjonalnośc i łatwość obsługi. No i tu trzeba pochwalić snugsafe -bardzo szybko i łatwo się go montuje - dla mnie to ważne bo prawie codziennie jest przekładany z jednego auta do drugiego i to było też istotne przy wyborze. Fotelik wg mnie bardzo dobry i praktyczny

Gość gość
nam dzisiaj przywiózł kurier wózek i fotelik- rozpakowany- wydaje sie fajny. Fotelik mieciuchny, jak pisałyście i wygląda na masywny na razie po obejrzeniu "na sucho" jesteśmy zadowoleni

Gość jutrourodziny
Kupiłam włąśnie- w sumie to dzieki waszym opiniom i mam nadzieję, że sie nie zawiodę. Ale tak samo jak poprzedniczka- pierwsze wrażenie robi super

Gość zwariowanaolcia
a ja zamówiłam to graco wczoraj i mam nadzieje że te wasze pochlebne opinie nie zawiodą ;) pozdrawiam mamuśki na ten weekendzik!

Gość gość
Ja tez czekam na cały komplet - snugsafe z wózkiem. Koleżanka ma od 2 miesięcy i bardzo chwali więc obaw nie mam żadnych