Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Planuję dziecko z obcokrajowcem. Nie chcę bladego, blond bachora

Polecane posty

Gość gość

chce miec ładne dziecko dlatego planuje zaciązyc z latynosem albo arabem i byc samotną mamą

Gość gość
To zrob tak , co nas to obchodzi

Gość gość
Hahah zrób sobie z Rumunem dziecko niczym się nie będzie różniło od dzieciaka którego ojciec jest np. Latynosem, a zaoszczędzisz na wyjazdach by dokonać transferu :classic_cool:

Gość gość
Jesteś nienormalna. Mam dziecko z Polakiem i ma ciemne włosy, śniadą cerę i szare oczy.

Niestety ,ale w naszym kraju jest duża dyskryminacja jeśli chodzi o murzynów,arabów itp.Myślę że zrobisz krzywdę dziecku,dopiero będą go wytykać palcami i się z niego wyśmiewać i z ciebie zresztą też ,ale to Twoja decyzja...

Gość gość
Ja pierniczę z arabem. Ale masz gust, chcesz dać sie wyrznac brudasowi co w imie swojej religii najchetniej by cię zabil? Dziecko będzie dziwnie wygladac wiec sie zastanow.

haha to ja już wole swoje aryjskie dziecko :D :D :D

Gość gość
a to zrób jakiegoś czarnego kundla z brudasem, kogo to obchodzi komu piezde nadstawisz ? :O

Gość gość
Zrob tak koniecznie. Tylko w razie gdyby dziecko jednak bylo bladym blondynem to pozostanie Ci juz tylko farbowac mu wlosy i wozic do solarium ;) moj maz jest latynosem, ciemne wlosy, brazowe oczy ale cera jasna ( ciemniejsza troszke od mojej ale ja jestem biala jak papier). Jego mama jest blondynka o niebieskich oczach tak samo jak i brat. Tak ze nie zapomnij upewnic sie czy u meza wszyscy sa ciemniejsi ;) ale i wtedy gwarancji nie ma :D moj syn jest jasnym blondynem z niebieskimi oczami i jest jeszcze bielszy ode mnie, tak mi to dziecko z latynosem wyszlo :D smiesznie troche wygladaja jak ida gdzies razem :D

Gość na szybkiego bez loginu
Moja najmłodsza mimo ze mieszka w PL ma urodę wloską po rodzicach (:)) ,lecz nie jest az tak bardzo ciemna ani cieapata jak hindus i jest prześliczna jak dla mie

Gość gość
Prowo debilki gimbuski i tyle