Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fotelik Graco Nautilus

Polecane posty

Gość gość

Jakie są wasze opinie o fotelikach uniwersalnych? zastanawiam się nad zakupem Graco Nautilus właśnie, wygląda bezpiecznie, łatwy w montażu no i to rosnące wraz z dzieckiem oparcie. To opłacalny zakup?

Gość gość
zalezy dla jakiego dziecka. w jakim wieku?

Gość gość
Sam Graco Nautilus mogę smiało polecić bo to dobry fotelik . Jako następny fotelik oczywiście no bo najpier maluch miał fotelik z zestawu od wózka. Później dokupilismy Nautilusa i juz od roku w nim jeździ

Gość gość
Pizcie,tez go planuje kupic,syn 10mcy,12kg.

Gość gość
Graco Nautilus nam akurat odpowiada, to nasz 3 fotelik bo poprzedni nie wiem dlaczego złamał się w podstawie. Kupiliśmy nowy oczywiście i nie wiem co było przyczyna. Mąz namówił mnie na Nautilus i kupiliśmy. Nie mam nic do fotelików uniwersalnych, nie wiem skąd te głupie teorie że nie może być to dobry fotelik. Skoro ma dobre opinie, testy adac, odpowiednie pasy, regulacje zagłówka , oparcia itd to czemu nie może służyc dziecku kilka lat?

Gość gość
Nie nadaje się dla 10 miesięcznego dziecka...praktycznie się nie rozkłada, małe dziecko spi w samochodzie,głowa mu opada> Ja zakupiłam go dla 2 latka , nie nadaje się na długie trasy dla tak małego dziecka.Nie polecam

Gość LaDy MaMa
Wygląda fajnie. Może kupie moim dzieciom dla niemowlaków.

Gość gość
No bo to nie jest fotelik dla niemowlaka a dla dziecka mniej więcej 9 kg ...Graco Nautilus jest z przedziału 9-36 i po mojemu to nie o miesiące chodzi! To fotelik "nastepny" a kto go uzywa wie że bardzo porządny i bezpieczny. My juz 2 rok uzywamy prawie i nie narzekam

Gość gość
Cenowo, jakościowo fotelik jak najbardziej ok. Graco Nautilus jak napisałaś rośnie wraz z dzieckiem, wystarczy do końca juz. Jest bezpieczny,ma odpowiednie atesty, testy zderzeniowe tez przeszedł pozytywnie. Mnie akurat bardzo przypasował ten model fotelika

Gość gość
Chciałam go kupić ale po przymiarkach dziecka w sklepie do kilku różnych fotelików i zamontowaniu ich w aucie zmieniłam zdanie i mamy Recaro Young Sport. Nautilus miał najkrótsze pasy ze wszystkich fotelików i moje wtedy 14-miesieczne dziecko w kurtce trudno bylo tam zapakowac. Sprzedawca wtedy przyznał nam racje, że rzeczywiście pasy są minusem tego fotelika, a lepiej jak wystarczą na dłużej bo są bezpieczniejsze dla dziecka. Mimo, że córka ciagle śpi w aucie wystarcza jej niewielkie odchylenie do spania w naszym foteliku. Kupowaliśmy pod koniec roku i trafiliśmy na wyprzedaż rocznika fotelików recaro i kosztował tylko 100 zl wiecej niż Nautilus Ponadto recaro zajmuje dość mało miejsca na szerokość w aucie i na tylnym siedzeniu obok fotelika może usiaść dwoch pasazerow, co czasami się przydaje. Ja zmieniłam wybor i nie żałuję

Gość gość
mam pytanie do uzytkowników nautilusa- czy pasek miedzy nózkami da sie przedłużyć?

Gość gość
Graco Nautilus To fotelik uniwersalny więc musi się ten pasek przedłużać dla rosnącego dziecka i daje. Bez obaw

Gość gość
Nautilus wcale nie ma jakis strasznie krótkich pasów - moje dziecko ma 5 lat i zapinam go dalej pasami z fotelika nawet teraz w grubej kurtce i oczywicie sie reguluje ich długość- ktos tu pytał