murb 118 Napisano 3 godziny temu Moja babka chorowała, zjadła loda - wyzdrowiała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 56 Napisano 3 godziny temu https://zapodaj.net/plik-J9NTnatjLu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 56 Napisano 3 godziny temu Uff. Chciałam pokazać, że do mnie nie pasuje określony typ facetów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 86 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, murb napisał: Moja babka chorowała, zjadła loda - wyzdrowiała. Jadłaś z ruchomym waflem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1474 Napisano 2 godziny temu Mam tylko lód z kostkarki w lodówce. Zimne napoje z lodem w taką pogodę to też coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 46 Napisano 2 godziny temu Ja jem na deser galaretkę i do tego bita śmietana i gałka loda jagodowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 238 Napisano 2 godziny temu Kukurydza w dzień upalny wzmacnia popęd seksualny. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 118 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, Fifofa napisał: Jadłaś z ruchomym waflem. Jadłam na patyku i w zwykłym waflu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 118 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Pokraka napisał: Mam tylko lód z kostkarki w lodówce. Zimne napoje z lodem w taką pogodę to też coś. Mam lód wielokrotnego użytku. W zamrażarce leżał koło mrożonego koperku więc mogę zaproponować lemoniadę koperkową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1474 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Mam lód wielokrotnego użytku. W zamrażarce leżał koło mrożonego koperku więc mogę zaproponować lemoniadę koperkową. Takie plastikowe kosteczki z płynem w środku co się mrozi? Może praktycznie nie rozwadniają napoi z drugiej może lepiej pić rozwodnione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1474 Napisano 2 godziny temu Gorąco dziś. Poczekamy z grillem aż będzie trochę cienia. Ukryłam się w domu, chyba paznokcie zrobię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 118 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Takie plastikowe kosteczki z płynem w środku co się mrozi? Może praktycznie nie rozwadniają napoi z drugiej może lepiej pić rozwodnione Dokładnie takie kosteczki. Przypomniało mi się, że mam ale przeszły zapachem za bardzo. Wlewasz do wina wideo mineralną, odrzucasz taki sztuczny lód i upał Cię nie zetnie. 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 118 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Gorąco dziś. Poczekamy z grillem aż będzie trochę cienia. Ukryłam się w domu, chyba paznokcie zrobię. Podgrzewamy atmosferę w kuchni. 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Isolat 3 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Dokładnie takie kosteczki. Przypomniało mi się, że mam ale przeszły zapachem za bardzo. Wlewasz do wina wideo mineralną, odrzucasz taki sztuczny lód i upał Cię nie zetnie. 🫢 Pokaz stopki skarbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Isolat 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Podgrzewamy atmosferę w kuchni. 🫣 Podgrzej mnie skarbie stopkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1474 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Dokładnie takie kosteczki. Przypomniało mi się, że mam ale przeszły zapachem za bardzo. Wlewasz do wina wideo mineralną, odrzucasz taki sztuczny lód i upał Cię nie zetnie. 🫢 Już po 12 to w sumie można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Isolat 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Już po 12 to w sumie można twoja duupke mi nadstawic tez mozna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 118 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Isolat napisał: Podgrzej mnie skarbie stopkami Nic z tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1474 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Podgrzewamy atmosferę w kuchni. 🫣 Ale że kuchenką, czy malą kłóteńką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 118 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Już po 12 to w sumie można Proseco się schładza. 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Isolat 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Ale że kuchenką, czy malą kłóteńką Ilu klientom dalas juz dzisiaj szpary? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Isolat 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Nic z tego. Dlaczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 118 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Ale że kuchenką, czy malą kłóteńką Kuchenką. Robię eksperymentalne danie z jednej cukinii. Dodam, że niezbyt dużej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 118 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Isolat napisał: Dlaczego Bo mnie obrażasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1474 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Proseco się schładza. 🥰 A aperolka masz? Mam zwykłe białe pół wytrawne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Isolat 3 Napisano 2 godziny temu Wczesniej cie nie obrazalem i tez nie chcialas pokazac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1474 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Kuchenką. Robię eksperymentalne danie z jednej cukinii. Dodam, że niezbyt dużej. Coś ala leczo? Czy całkiem coś innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 118 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: A aperolka masz? Mam zwykłe białe pół wytrawne. Nie mam. Ale odkryłam, że proseco z dodatkiem pigwowki z kawałkami truskawek jest bardzo dobrym koktajlem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Isolat 3 Napisano 2 godziny temu Pokazcie stopki dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 118 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Coś ala leczo? Czy całkiem coś innego. Takie właśnie ala. Dodałam mięso mielone. Zastanawiam się czy nie zapiec tego jak lazanię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach