Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile mniej więcej kosztowałoby wyretuszowanie u fotografa

Polecane posty

Gość gość

120 zdjęć z wycieczki - panoramy, portrety grupowe, detale zabytków ? wie ktoś

Gość gość
Taniej byłoby nauczyć się robić dobre zdjęcia :p

Gość gość
Niestety mój nieszczęsny 'fotograf' nie jest w stanie tego ogarnąć. Zdjęcia zostały wykonywane przez osobę starszą aparatem cyfrowym w trybie automatycznym:D Chodzi o kosmetykę kontrastu, ostrości i kolorystyki, retusz oczu i cery, wybranie najciekawszego kadru ze zdjęcia itp.

Gość gość
Popytaj po znajomych, często ludzie mają takie hobby. Photoshop starczy :) ja np mam dwoje takich znajomych, poszukaj. Za flaszkę dobrą będziesz miała/miał :)

Gość gość
a co to za problem wyretuszować zdjęcia? Sama często poprawiam kolory, ostrość bo czasami ładne ujęcie a jakość beznadziejna.

Gość gość
Wlazłam na pierwszą lepszą stronę z cennikiem i mają 8zł za podstawowy retusz jednego zdjęcia. :o To nie za dużo?? Ile normalnie się płaci w takich zwykłych nie za bogatych studiach foto?? Jaki problem? Brak czasu, doświadczenia i programu. Nie 'siedzę' w grafice komputerowej.

Cześć. U fotografa zapłacisz jak za zboże... Prześlij mi na maila kilka zdjęć ( 10 - 20 ) na próbę. Lubię się tym bawić, a mam trochę czasu. Pozdrawiam benny1268@wp.pl