Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ciągłą potrzebę zmieniania fryzury!

Polecane posty

Gość gość

To jest aż straszne. Zmienię fryzurę (obetnę, przefarbuję) i jestem wniebowzięta nową wersją siebie maksymalnie przez miesiąc. Za każdym razem wydaje mi się, że po zmianie wyglądam lepiej i nawet zawsze ludzie się zachwycają, że super, fajniej wyglądam niż wcześniej itd. Ale po upływie tego miesiąca natrafię na jakieś swoje stare zdjęcie i szlag mnie trafia, wpadam w jakąś obsesję :P i myślę tylko o tym co by tu zrobić. Właśnie miesiąc temu z dość długich blond włosów ścięłam na boba i zafarbowałam na ciemny brąz. Jedna z lepszych metamorfoz, fryzjerka nie mogła wyjść z zachwytu jak dobrze mi w krótkich włosach. Ale mama mi pokazała moją fotę sprzed 2 lat kiedy miałam długie, wściekle rude włosy i aż mnie skręca wewnętrznie, tak bardzo chciałabym mieć teraz takie włosy. :P Chyba muszę iść do psychiatry!

Gość gość
mnie nachodzi na kombinowanie z włosami jak mam ciężkie okresy w życiu, może coś w tym jest

Gość gość
To ja chyba mam od 3 gimnazjum ciążki okres w życiu, bo naprawdę dłużej niż miesiąc nie wytrzymałam :D Raz w życiu się zdarzyło, że kupiłam dwa razy pod rząd farbę do włosów tego samego koloru!