Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariaaaaa28

romans z 50letnim ks. ?

Polecane posty

Gość mariaaaaa28

co uważacie o seksie i spotkaniach 28 latki ze starszym duchownym ?

Gość gość
spotykanie z podstarzałym hipokrytą? Hmmm brzmi jak przygoda życia, naprawdę :D Z żadnym hipokrytą nie chciałabym się spotykać a co dopiero z podstarzałym i do tego w sukience. Najpierw w konfesjonale będzie mówił innym jak to brzydko współżyć bez ślubu a potem sam będzie robił ze swojego życia szopkę. Sorry ale to żenada a nie facet :D Więc uważam taki romans za żenujący.

Gość gość
jest bardzo przystojny

Gość gość
I co z tego, że przystojny skoro głupi? Żeby facet mnie pociągał musi miec coś więcej niż przystojną twarzyczkę. Bo co z tego że przystojny skoro nie ma na tyle odwagi żeby żyć tak jak chce? Tylko po kryjomu się pieprzy udając bogobojnego księdza, który mówi innym jak mają żyć? Facet ma być męski a nie być zakłamaną cipką.

Gość gość
po pierwsze jestes młoda, bardzo młoda, a on stary. Znajdź sobie młodego faceta, ładnego, póki ma młode ciało się nim naciesz, a nie gustuj w starym facecie, bo to strata czasu dla ciebie. Na dodatek ksiądz, to porażka, niech on natychmiast rezygnuje i KONIEC. jestem katoliczką i chodze do spowiedzi i skoro już jestem wierząca, to żeby nie być hipokrytką postanowiłam, że szczerze się spowiadam i trudno, jakoś znoszę to co ks mówi, ale jeśli on by był hipokrytą to wg mnie to porażka. Jak go spotkasz, to przekaż mu, że ja się brzydzę oszustami i żeby natychmiast odszedł, bo nie chcemy spowiadać się u kłamców i oszustów, a skoro on i tak nie wierzy to po co ma być księdzem, niech sobie daruje i przestanie się kompromitowac