Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne żeby wrzucać na fb półnagie foty etc

Polecane posty

Gość gość

Bo koleżanka wrzuciła zdjęcie z masażu tajskiego.. jak jest w stringach, i fota z takiej perspektywy, że dupa na napompowaną wygląda :D. Widać że chciała się nią po prostu pochwalić. Dla mnie to jest dziwne, wrzucać na fb takie foty, ale ta laska jest właśnie blond tlenioną dziunią, wrzuca zdjęcia gdzie jej 3/4 cycków widać etc. Śmieszy mnie takie coś, bo to jest ewidentnie robienie się na sexy lalę i nie ma w tym nic więcej, po prostu, będzie się kojarzyć z jednym. A mogłaby laska połączyć 2w1, klasę i bycie sexy, ubrać czerwoną obcisłą sukienkę i zrobić uwodzicielskie spojrzenie, a nie trochę jak dziwka, i nie spalać się aż tak na skwarkę w solarce (przecież potem jej ta skóra umrze). Po prostu nie rozumiem takich dziewczyn, czy one po prostu patrzą na to z innej perspektywy i im w ich głowach właśnie takie coś wydaje się sexy i normalne, czy jak? Jak myślicie?

Gość gość
Bol dupy masz? Zajmij sie swoim zyciem. Od tego fb ludzie powariowali to fakt, ale twoja kolezanka nas nie interesuje. Swoja droga fajnych masz znajomych :o

Gość gość
i uprzedzając docinki ludzi 'jesteś zazdrosna' - tyłek ma ładny, chyba go sobie zrobiła na siłce :) ja brzydkiego nie mam, ale ćwiczę przysiady od jakiegoś czasu dla jędrności cycki moje mi się podobają +to NIE można o czymś pogadać? ja po prostu tego nie kumam, bycie uwodzicielską, sexy, ale z klasą, a stylizacja celowa na tanią laskę, żeby nikt nie miał przypadkiem wątpliwości o co chodzi (o seks przecież :D) - nie czaję. Ale jej mama ma to samo, też się robi na taką, wymalowana, wywala cycki, i spojrzenie typu 'posuwaj mnie ostro'. Może się nauczyła?

Gość gość
To jest moja dalsza koleżanka z gimnazjum, chodziła do rownoległej klasy.. znałam bardziej z widzenia

Gość gość
no to "fajne" masz koleżanki

Gość gość
nie, to nie jest normalne. Normalni ludzi się tak nie zachowują.

po prostu bardzo chcę na sb zwrócić uwagę i łapie się wszelkich sposobów.

Gość gość
I może niepotrzebnie się interesuję, ale po prostu mnie to trochę.. zszokowało. Dekolt to jeszcze się opatrzył, ale goły tyłek :O.

Gość gość
Ta, i ciągle wrzuca obrazeczki gdzie jest napisane 'ci co mnie obrabiają mogą mnie pocałować w dupę' 'nie obchodzi mnie zdanie innych ludzi' blabla

Ja wstawiam zdjęcia swojego wielkiego düpska i grubych ud i mam na jednym zdjęciu z czerwca 163 lajki. Jestem taka zäjëbista.

Gość gość
Nieważne czy wielkie czy ładne, ale coś z tym jest nie tak, żeby całemu światu publicznie własną dupę pokazywać, podpisując to imieniem, nazwiskiem i miejscem zamieszkania. A i ona ma własną firmę, robi jakieś rzęsy etc i ma nawet zaznaczone na fejsie :D

Gość gość
Dobra, ona udaje że to jej dupa, ta fota latała już parę miesięcy wcześniej po różnych stronach rosyjskich :P

Gość gość
no nienormalne, niech jeszcze pipkę pokaże :)

Gość gość
zazdrosna?

Nie zapominaj o komentarzach. Napisze taka, że jest brzydka i czeka na podbudowujące wiadomości. I po każdej się wypiera. "- Moja piękna<3" - Nie jestem piękna :* Ty za to tak, ślicznotko<3" A niech ktoś się tylko zgodzi z nią, że nieurodziwa... Zaraz polecą "Po co się wgl odzywasz ;/ Weź spójrz na swój ryj."