Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wybaczyć i zapomnieć zdradę.

Polecane posty

Gość gość

Od roku borykam się z wybaczeniem mężowi zdradę emocjonalną i nie potrafię. Ciągle wracam do tego i wypominam mężowi, który bardzo stara się naprawić nasze relacje. Niestety nie potrafię wybaczyć, choć bardzo chcę. Jesteśmy coraz dalej od siebie, mało rozmawiamy, mamy oddzielne sypialnie i już nie tęsknię za nim, gdy rozstajemy się nie kilka dni. Już nie zależy mi na nim tak bardzo. Wszystko to dlatego, że odkryłam jego zdradę, romans, przeczytałam miłosną korespondencję. On twierdzi, ze mnie nadal kocha, ale do mnie to nie dociera. Ciągle słyszę słowa które napisał do innej i też zapewniał że kocha. Nie potrafię zaufać i nasze małżeństwo rozpada się. Oddalamy się z dnia na dzień i żyjemy obok. Przez wiele lat byłam pewna, że tylko mnie kocha i ja kochałam go bardzo. To wszystko wydaje mi się kłamstwem i absurdem. Jestem w rozpaczy, bo nie wyobrażam sobie życia innego niż, gdy byliśmy razem.

Poprostu albo go zostaw albo z nim badz Ajezeli nie chcesz z nim z nim byc powiedz mu to Bedac razem nie dajecie sobie szansy na sZczescie

Gość gość
i chciałaby i boi się:).jest to dla mnie niezrozumiałe.

Gość gość
To musi trochę potrwać. Mi kiedyś zyczliwy wysłał mejla z koresponedncją mojego męża i jakiejs dziewczyny przez GG. Na początku byłam w szoku jak to czytałam. Wszystkiego się wyparł, ze to nie on i że ktoś to spreparował. Minęło już chyba 5 lat, staram się o tym niepamiętać, ale czasem mu to wypominam. Od tego czasu nic podobnego nie miało juz miejsca.