Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcę schudnąć

Polecane posty

Gość gość

czy kwas chlorogenowy pomaga w odchudzaniu?

Gość gość
bardziej pomaga MZ

Gość gość
mnie pomaga ja pije tabletki z zielonej kawy , kupilam wczesniej kawe w ziarenkach , o smaku pigwy , wypilam pare szkalnek i mnie odrzuca mnie pomaga , ale do tego staram sie trzymac diete a nie jesc badz czego

Gość boję sie
a mam zamiar kupić tabletki. A mogłabyś mi powiedzieć jak je zażywać ?

Gość gość
ja zazywam 2 razy dziennie przed jedzeniem pol godziny takie opakowanie mam na miesiac , tam jest 60 tabletek ja mam takie 800 mg a sa tez chyba 1200 , ale nie bylo nigdzie u mnie takich i kupilam 800 mg , do tego pije blonnik witalny 3 razy po 3 łyzeczki ( zalewam \ ciepla woda na 5- 7 minut ) , tez mi sie skonczyl i dzis zakupilam , oczyszcza jelita i organizm z toksyn

Gość gość
ja tez chce schudnac, ale za duzo jem i to non stop, wiec raczej przytyje , zadna dieta mi sie nie trzyma, codziennie zaczynam i nie koncze . brak silnej woli i tyle

Gość boję sie
jeszcze jedno pytanie. czy od tego naprawde się schudnie ? a jesli tak to okolo ile na miesiac ?

Gość gość
Mi najbardziej pomogła dobra dieta i treningi pod okiem trenera, jeśli współpracujesz z specjalistą to większe szanse na to ,że osiągniesz wymarzony efekt. Czasami zdarza się, że w przypadku uzupełnienia mikro i makroelementów lub poprawy siły stosuję jakieś odżywki, które kupuje w http://www.elitesportfood.pl/#onas Obecnie zrzuciłam już 8 kg!!!!:D i motywuje mnie to do dalszej pracy

A jakie diety stosowałaś, że codziennie zaczynasz i nie kończysz? Dieta powinna być tak ułożona, żeby się nie głodzić, jeść różnorodne, zdrowe produkty i nie myśleć obsesyjnie o jedzeniu :) Być może Twój problem leży w źle ułożonej diecie?

Gość gość
Mi bardzo pomogła liposukcja ultradźwiękowa, na którą chodziłam do salonu www.beautypremium.pl w ciągłu 1,5 miesiąca pozbyłam się okropnych boczków i wystającego brzucha. Teraz pracuję nad nogami.