Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 17

Mój głupi pies zerwał mi majtki nad wodą

Polecane posty

Gość Driverek
Przejdzie jej :) Ty też już nosek do góry i nie smuć się. Podejrzewam, że polowa kafeterii chciała by być wtedy na tej plaży podawać Ci ręczniczek :))))) Ciocia też ma troche jazdy... zamiast Ci współczuc to jeszcze nakręca nerwową atmosferę ehh... Może sama zrób śniadanie?

Gość gość
podejrzewam,ze jestes atrakcją miasteczka/ wioski :) ogólnie widze jest ok byle ciotka ze zgryzoty sobie czegos nie zrobiła :D

Gość Driverek
A może ciotka też jest zazdrosna :))) Że w jej młodości nie była tak ładna :D

Gość załamana 17
No mam nadzieję że jej przejdzie albo że chociaż trochę się uspokoi chociaż teraz siedzi przed telewizorem i nic mi nie gada chociaż. Śniadanie sama bym zrobiła tylko prawdę powiedziawszy to ja nawet kanapki robię beznadziejne, zawsze mama mi daje śniadanie albo ktoś albo idę zjeść na miasto. Muszę się chyba podszkolić w sztuce kucharskiej.

Gość załamana 17
No może i jest zazdrosna, w końcu jest starą panną, może to trochę wyjaśnia. Wcześniej mi groziła że przełoży mnie przez kolano :/ na szczęście przeszedł jej ten pomysł a poza tym i tak bym się nie dała ;)

Gość załamana 17
Jesteś Driverek?

Gość Driverek
Hehe, chyba jeszteś już za duza na to, żeby przekładać Cie przez kolano :)) Widzisz skoro jest starą panną nie dziwie się że ma swój światopogląd. Cóż, każdy dziwaczeje będąc wiele lat samemu czy to wieczny kawaler, czy panna. W końcu jej świat zamknął sie tylko wokół niej samej :) A Ty zakłocasz jej hierarchię swoją osóbką... :)

Gość Driverek
Jestem ale i tak zaraz musze uciekać... :/ Niestety ale obowiazki powoli naglą :D

Gość załamana 17
No masz rację, pewno jak by kogoś sobie znalazła za młodu to by inna była, ja też muszę narazie kończyć bo ciotka powiedziała że mam posprzątać w domu bo jak nie to korki wyciągnie i nie będę mogła pisać. Jak wrócisz to coś napisz inne osoby też jak chcą to niech tu piszą 100 razy lepiej mi się z wami rozmawia niż z tamtymi chamami. Ja jak będę mogła to tu coś napiszę do was. Czas brać się za sprzątanie :/

Gość Driverek
Otto Weininger reaktywacja tak, hierarchię. Osoby samotne lubia mieć porzadek ustalony przez siebie wogół. Kiedys do tego dojrzejesz i zrozumiesz. Na razie widzę jedynie że jesteś tępym kretynem. Ale cóż podrośniesz to zmienisz światopogląd ;) Dokształć się to pogadamy ;)

Gość Driverek
Otto Weininger reaktywacja btw, nikogo nie nabieram. Wyrażam tylko swoje zdanie. Z resztą nie rozmawiałem z Tobą.

Gość magdalena85
siedemnastoletnia dziewucha nie potrafi przyrządzić sobie śniadania i czeka aż poda jej je sześćdziesięcioletnia kobieta której narobiła wstydu na całej wiosce, mam nadzieję że ta starsza pani spuści jednak tej gówniarze wpierdol jak by moja córka w takim wieku nie potrafiła sobie kanapek zrobić to na dupsku chyba by nie usiadła przez tydzień

Gość gość
usmialam sie po pachy z tej historii ale naprawde, nie przejmuj sie, zobaczysz ze za kilka lat bedziesz sie z tego smiala tak jak wszyscy. Kanapki zacznij robic juz powoli sama, naprawde jestes juz wystarczajaco dojrzala, a Twoja mama troszke przesadza. Nie moze tak byc naprawde. Idz na te ognisko, badz twarda i baw sie dobrze. Pozdrawiam cie i udanych wakacji

Gość Driverek
Jezeli masz ochote to pisz nawet na maila. Nie wiem czy znajde ten temat: md27@wp.eu

Gość gość
Driverek pewnie ma chec na autoreczke:)

Gość gość
Dobra, kończ ciągnąć tą głupią prowokacje. Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia żeby biec z gołym tyłkiem przez całą wieś w takiej sytuacji. :D