Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 17

Mój głupi pies zerwał mi majtki nad wodą

Polecane posty

Gość załamana 17

Byłam u rodziny na wsi i poszłam ze swoimi koleżankami nad spory staw który tam się znajduje, wzięłam swojego durnego kundla i jak biegłam do wody zerwał mi z tyłka bikini, wszyscy się ze mnie śmiali, a te głupie wieśniary z którymi tam poszłam zamiast mi pomóc to też się śmiały.Poryczałam się i pobiegłam do domu i na wstępie dostałam kilka plaskaczy po buzi od ciotki i dodatkowo zostałam wyzwana od puszczalskich k***w itp ciotka zadzwoniła do matki, matka powiedziała ojcu i już wiem że skończy się to dla mnie boleśnie :(

Gość gość
Eeee... jeszcze nie raz ktoś zerwie z Ciebie majtki więc nie ma dramatu :) Powoli trzeba sie przyzwyczajać :D

Gość załamana 17
Ale nie przy tylu ludziach, w dodatku jak z tamtąd uciekam to zostawiłam telefon i ciuchy, więcej tam nie pojadę chociaż i tak mnie już raczej rodzina tam do siebie nie zaprosi

Gość gość
Ja to bym Ci tak zerwal majtki i jeszcze wylizał te d**e jak ten pies.

Gość Driverek
Nie przejmuj się, ludzie naprawdę szybko zapomną. Rodzina może i była zła, ale nie jest to koniec świata. Na pewno jeszcze nie raz pojedziesz do nich. Z resztą dziwie się że niby taka była ich reakcja :)

Gość załamana 17
Jak by to byli normalni ludzie to ktoś podał by mi ręcznik a tam byli sami małolaci wieśniaki, zaczęli gwizdać i się śmiać, ciotka zadzwoniła do matki i powiedziała że poszłam się puszczać i zabrali mi majtki, w dodatki zostawiłam tam ciuchy i telefon warty 500 zł a tamte dwie głupie idiotki nawet mi ich nie przyniosły, w sumie to ich nie lubie tak poprostu z nimi poszłam z nudów. Boje się że ktoś to nagrał :(

Gość gość
pozdrawiam ta twoja ciotka jest p******a zamiast cie przytulic i zapewnić ze nic się nie stało bo się nie stało no może szkoda tych majtek i konsekwencje od ojca? nie rozumie wiesz tym wieśniarom powiedz ze jak ma sie co pokazać to sie pokazuje sle buziaczki dla ciebie i innych dziewcząt co takie przygody miały bo i sam bylem świątkiem jak jednej ślicznej dziewczynie zsunol sie stanik przepiękne piersi miała

Gość gość
naprawdę tym sie nie przejmuj i olej ta p******a ciotkę

Gość Driverek
Rozumiem Cię i zgadzam, że normalna reakcją było by podanie ręcznika itd. Ale cóż, w niektórych miejscach nie uswiadczysz kultury, a jedynie hamstwo. Nie martw sie tym, że tak sie stało. Wrócisz do domu, a wszyscy zapomną. Nikt tez nie czekał specjalnie na ta sytuację z telefonem w ręku. Nie stalas tam przecież prawie nago godzinę czasu tylko szybko uciekłas :) Szkoda Twojego telefonu, to prawda... ale z drugiej strony daobrze, że nic Tobie się nie stało. Telefon zawsze można kupić nowy.

Gość gość
Ja bym nigdy nie zapomniała gołej d**y jakiejś laski na plaży łiłe też wszyscy widzieli? :classic_cool:

Gość załamana 17
Ciotka ma 60 lat i cały czas mi mówi że wstyd na całą wioskę przyniosłam i ogólnie jest się z nią ciężko dogadać bo jest nawiedzona i cokolwiek jej przetłumaczyć, szkoda że nie ma reszty rodziny co tam mieszka bo oni są w miarę normalni, cały czas mam nadzieję że mi tamte dwie idiotki przyniosą telefon chociaż :(

Gość załamana 17
Właśnie rozmawiałam z mamą przez stacjonarny, poryczałam się i wszystko jej powiedziałam co się stało a ona się ze mnie śmiała trochę i powiedziała że dopiero w poniedziałek albo wtorek ojciec po mnie przyjedzie. Kazała mi iść do tamtych dziewuch żeby szukać telefonu bo jak się nie znajdzie to powiedziała że idzie zgłosić to na policję chociaż ja nie wiem czy tego chcę bo będą się mnie pytać gdzie mi zginął itd a ja nie chcę o tym rozmawiać :( a do tamtych też nie chcę iść :(

Gość ministrefa
żaden wstyd w bikini jest się prawie nagi więc co to za różnica, ciotkę też zdziel w pysk.

Gość załamana 17
Nie zdzielę jej w pysk, już wszystko matce powiedziałam co się stało i nie będę miała lipy, jak bym ciotkę uderzyła to wtedy bym dopiero miała przejebane a najgorsze że muszę tu siedzieć do poniedziałku albo wtorku z samą jebniętą ciotką, ja tu wogule przyjeżdżać nie chciałam tylko rodzice mnie wysłali, mam nadzieję że nikt z moich znajomych się nie dowie :(

Gość załamana 17
Chciałam mojego kundla jakoś ukarać za to ale patrzy na mnie tak smutno, chyba wie że źle zrobił

Gość gość
Ciesz się że chociaż nie było to w miejscu w którym mieszkasz wtedy był by wstyd o wiele gorszy a tak to pewno o wszystkim szybko zapomną, dobrze że porozmawiałaś z mamą na pewno nie będziesz miała kłopotów z tego powodu a ciotką się nie przejmuj, najwyraźniej ma coś z głową. Głowa do góry :)

Gość gość
A i na pieska się nie gniewaj, bo nie chciał zrobić Ci nic złego :)

Gość załamana 17
No nie wiem czy chciał dobrze ale w sumie to nie jego wina, próbuje ciotce wytłumaczyć co się stało ale ona mówi że dobrze wie co ja robiłam i pożałuje tego. Mówi że teraz będzie się wstydziła z domu wyjść i iść do kościoła. Ja chcę już do domu :(

Gość załamana 17
Nawet nie mam się do kogo przytulić ani z kim porozmawiać :(

Gość gość
pewno te chamy nigdy takiej ładnej gołej pupy na oczy nie widziały i dla tego taka ich była reakcja a te dwie wiesniary nie pomogły ci z zazdrości ja gdybym tam był to odwrócił bym wzrok i szybko podal ci ręcznik gentlemen tak się zachowuje w takich sytuacjach a i jeśli chcesz to ja moge cie przytulic chociaż wirtualnie :*

Gość gość
i pobiegłas do domu z gołą dupą ? do ręcznika nie mogłas dolecieć rany

Gość załamana 17
Dziękuję chociaż za tyle, w sumie to masz trochę racji bo od tamtych dwóch idiotek jestem o wiele ładniejsza

Gość załamana 17
To sie działo tak szybko, wszyscy się zaczęli ze mnie śmiać albo gwizdać spanikowałam i uciekłam z tamtąd, jak odbiegłam ze 100 metrów do lasu to dopiero się ocknęłam, mam nadzieję że nikt mnie nie widział jak biegłam do domu. Chciałam jakos wejść żeby mnie ciotka nie zobaczyła ale nie wiedziałam za bardzo jak i spotkałam ją na moje nieszczęście w drzwiach, dostałam kilka razy z liścia po buzi i to mocno i litanię od najgorszych. Ale najgorszy był wstyd przy tym stawie :(

Gość gość
To Cię nauczy nie ubierać majtek na sznurkach.

Gość załamana 17
Dobra wiadomość, jedna z tych dziewuch zadzwoniła do mojej kuzynki Weroniki że ma moje ciuchy, ręcznik i telefon. Zła wiadomość, Weronika zamiast przywieźć mi od razu ten telefon i resztę wzięła mnie ze sobą i pojechałyśmy we dwie do tej dziewczyny a tam była ona ta jej koleżanka, jeszcze trzecia i dwóch chłopaków co na szczęście ich tam nie było i się ze mnie śmieli ale mówili też że nic się nie stało. Już nie chciałam się ich pytać czemu się wtedy ze mnie śmiały, i chcieli żebym przyszła dziś na ognisko bo robią ale chyba ich pojebało. A i Weronika mnie przytuliła ale powiedziała też że dobrze mi tak bo się mam za lepszą od innych i za nie wiadomo kogo i wcale im się nie dziwi że mi nie pomogły. Nie wiem czemu tak powiedziała wcale tak nie jest. I chce żebym przyszła na te ognisko wieczorem ale ja już wolę siedzieć z tą pierdolniętą ciotką niż żeby się ze mnie nabijali.

Gość Driverek
Fajna dziewuszka z Ciebie :) Olej ich :) No chyba że masz ochote zawierac przyjaźnie :)

Gość Driverek
I dobrze że wszystko skończyło sie tak :)

Gość gość
No i widzisz, wszystko dobrze się skończyło, no może poza tym że trochę ludzi widziało twoją gołą pupę ;)

Gość załamana 17
Nie mam ochoty na zabawię w rytmach muzyki disco polo z ludźmi którzy się będą ze mnie śmiali albo są o mnie zazdrosne. No a nawet jeśli bym chciała iść to ciotka i tak mnie nie puści. Weronika z nią rozmawiała i powiedziała co się dokładnie stało ale ciotka myśli teraz że biegałam nad stawem przy dzieciach z gołą dupą specjalnie i nadal jest na mnie wściekła. Nawet śniadania jeszcze mi nie dała :(