Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

leniwy chlopak ??

Polecane posty

Gość gość

moglybyscie byc z chlopakiem ktory zarabia 900 zl na reke i nie robi nic zeby to zmienic? po pracy zmeczony siada przed telewizorem/ komputerem i tak do wieczora . Jak sie mu mowi zeby szukal dalej pracy innej to mowi ze przeciez szuka ale w ty kraju wszystko jest tylko po znajomosci. i tak juz 2 lata... a ja nie widze zeby jej szukal. tylko oglada swiat wedlug kiepskich . ma 22 lata... nie ma studiow, nie zna jezykow, tylko technikum hotelarskie z ktorego nic nie wyniosl bo sie nie uczyl ,. mieszka z rodzicami oni za wszystko placa, kupuja jedzenie placa rachunki on sie nie doklada ani grosza tylko zbiera pieniadze na auto. nie imprezuje jakos duzo, czasami koledzy go wyciagna na jakas dyskoteke, tak z 3 razy na miesiac a tak to on nigdzie nie wychodzi . ze mna by najchetniej siedzial tez w domu jesli w ogole sie spotykamy. i to nie jest jakis synek mamusi bo jego rodzice tez uwazaja ze powinien byc bardziej odpowiedzialny . juz trace nadzieje ze to sie kiedys zmieni

Gość gość
To ja mam prace, wlasne mieszkanie itd. i nigdy ne bylem w zwiazku heh ile jestescie razem?