Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o filmie SALA SAMOBOJCOW

Polecane posty

Gość gość

Dla mnie jest jednym z ulubionych, no przynajmniej z polskich. Co wam sie w nim podoba i nie podoba? Ja uwielbiam postać Dominika, uważam, ze aktor świetnie pasuje do tej roli, wręcz idealnie, a przy tym mogę powiedzieć, ze mi sie podoba jego typ urody:( oczywiście w tym filmie.

Gość gość
Nie oglądałam bo nie interesują mnie tego typu filmy wole komedie :P

Gość gość
Bardzo dobry. Niestety ludzie nie są wrażliwi, więc mało komu będzie się podobał.

Gość gość
Nie rozumiem zachwytu filmem.

Gość gość
Dla mnie to dno totalne i zupełnie nieprawdziwy film :) nie wyobrażam sobie żeby któregokolwiek z moich znajomych laska z netu zdołałą nakłonić do samobójstwa :o i w ogóle ci durni rodzice :D kazdy normalny na samym początku odłączyłby gówniarza od sieci, a nie po psychologach i psychiatrach latał. Poza tym młodzież tak naprawdę w dupie ma zainteresowanie rodziców i nikt się tym aż tak nie przejmuje

Gość gość
Myślisz, ze mało jest takich przypadków? Rodziców interesuje tylko, żeby synuś miał jak najlepiej a nie potrafią mu dać tego czego potrzebuje. Robi się pośmiewiskiem.. Jak ty bys postąpiła? No k***a jak? Jakby wszyscy z ciebie drwili? Rozumiem, ze są ludzie, którzy sobie z tym radzą, ale są tez tacy jak Dominik, wrażliwi..

Gość gość
chyba głupi i niezaradni a nie wrażliwi

Gość gość
nie oglądałam, sam tytuł mi się już nie podoba, zapewne jest to o jakichś emo gówniarzach, ze niby tacy wrażliwi, a chuuja mają a nie problemy.

Gość gość
Dominik to nie Emo. Aha, ja tez nieraz mialam myśli samobójcze i mialam podobna sytuacje do Dominika.. Ale wszystko sie unormowalo i dziś wiem, ze gdybym to zrobiła, to byłby największy błąd.

Gość gość
A Robert Williams, to jakie problemy miał? Dziwki, koks, wóda i szmal mu się znudziły? No to mógł przestać chlać, ćpać i pierdolić. Co ma powiedzieć przeciętny człowiek mieszkający w tym smutnym jak pizda kraju?