Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O kobietach rozwiązłych

Kobiety, które miały przygody i układy bez zobowiązań nie powinny się wiązać

Polecane posty

Gość O kobietach rozwiązłych

Ew. szukać partnerów takich samych jak one. :)

Gość gość
Znowu jakas cnotka sie czepia. Ruchalam sie z kim popadnie a teraz chce porzadnego mezczyzne! Jestem kobieta i mam prawo do takiego!

Gość gość
oczywiscie. żeby to jeszcze bylo widac, które to są, to od razu byloby wiadomo gdzie podbijac.

Gość gość
Znam przypadek gdzie dziewczyna za młodu była lekkich obyczajów i bez mała pół miasteczka ją przeleciało. I to nie plotki bo sam widziałem kilka nagrań. Potem poznała kolesia w ogóle nie stąd, udawała przed nim cnotkę, pożenili się, a po jakimś czasie zaczęło na wierzch wychodzić to i owo;) Słyszałem że na grillu popił i zwyzywał ją od puszczalskich. Teraz to dopiero musi włosy z głowy rwać jak się dowiedział na kogo trafił.

Gość gość
dlatego ja sie z nikim nie wiążę, wiekszosc zycia jestem sam, i ni ch.. mi to nie przeszkadza. I na nowym miejscu zamieszkania będę to kontynuował. :) A jak taka gdzies sie ujawni to tym lepiej.

Gość przeszlosc partnerki
trzeba sprawdzac

Gość gość
przeszłość partnera też. a najlepiej popatrzeć co dzieje się w rodzinie i jeśli ojciec zdradzał, to syn też będzie, a jeśli matka, to i córka. nie ma od tego odstępstw. tak jest i to sprawdzone w 100%