Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Æðelgast

Bardzo podobają mi się kobiety celtyckiej rasy

Polecane posty

Gość gość
kogo to koorfa obchodziu co sie tobie podoba nudziarzu

Gość gość
a celtyckie to nie powinny być rude?

Gość gość
ale twoja ma większe cycole

Ale to ta tandetna aktorka - reese witherspoon. Ta którą ja pokazałem jest całkowicie naturalna... Poza tym, kto powiedział, że celtycka kobieta musi być ruda? Rude to są szkotki i irlandki, a one tak naprawdę mają pochodzenie baskijskie, nie celtyckie...

Gość gość
bożż to ja ?:D tak , jakie podobienstwo :)

Gość gość
Autorze, po twoim nicku nie dziwie sie ze takie kobietki ci sie podobają :)

Nick to ja mam saski, czyli germański. "æðel" znaczy po anglosasku "szlachetny" (por. niemieckie edel), "gast" gast to "duch" (por. niem. Geist, ang. ghost). Æðelgast to zatem szlachetny duch. Poza tym w awatarze mam runy, anguz, thurizaz. A wiadomo, że runy to germański alfabet . . .

Gość gość
troche grubawa - widać jak wciaga brzuszysko, otluszczone rece i słusznie zasłonięte udźce.. ale z twarzy ładna.

Co z tego,że ci się takie podobają,jak target masz za wysoko i do końca życia zostanie ci prawa ręka :)

pavlo mylisz się. Moja koleżanka z roboty od niej brzydsza nie jest, a dawała mi niewerbalne sygnały. Tylko niższa, o bardziej drobnej budowie. No, ale jej zdjęcia tu nie wkleję. Perłowa Królewna, też brzydsza nie jest, a dostałem znaki prorocze, żeby ją odszukać. I o dziwo mi się udało. Nie mierz mnie swoją miarą . . .

17:29 - Mylisz się. Budowę ma prawidłową. Jest spore prawdopodobieństwo, że jak urodzi synów, to będą wysocy i szybko nabiorą masy mięśniowej. Bo Celtowie byli z natury wysokimi i cieszącymi się dobrą kondycją ludźmi . . .

Gość gość
Polki tez sa takie

Gość gość
W Słowenii pełno jest dziewczyn o takim typie urody.

pavlo mylisz się. Moja koleżanka z roboty od niej brzydsza nie jest, a dawała mi niewerbalne sygnały. Tylko niższa, o bardziej drobnej budowie. No, ale jej zdjęcia tu nie wkleję. Perłowa Królewna, też brzydsza nie jest, a dostałem znaki prorocze, żeby ją odszukać. I o dziwo mi się udało. Nie mierz mnie swoją miarą . . x Brawo,potrzymałeś chociaż za kolano,czy to za wysokie jak dla ciebie progi? :D

Gość gość
Jest spore prawdopodobieństwo, że jak urodzi synów, to będą wysocy i szybko nabiorą masy mięśniowej x Masa mięśniowa nie bierze się znikąd, w praktyce prawie każdy może być duży i silny, potrzebna tylko odpowiednia dieta i trening.

Gość gość
Kobiety o takim typie urody można spotkać również w PL, na Ukrainie, Rosji, Białorusi.

"Brawo,potrzymałeś chociaż za kolano,czy to za wysokie jak dla ciebie progi? " Być może ten dzień nastąpi, bo niedawno dowiedziałem się, że moja koleżanka z roboty mieszka około 1,5 kilometra ode mnie. Teraz wiem, gdzie podbić. Na spotkanie w pracy, nie ma szans, bo ja zmieniłem pracę. To raz. Dwa, wybieram się do miasta Perłowej Królewny . . .

Gość gość
wybierasz się przynajmniej od roku, jak sójka za morze

Nie od roku,tylko od 8 lat :O Dlatego też podtrzymuję swoje zdanie- on będzie wiecznym prawiczkiem,bo boi się kobiet

Pavlo - Namiar na Perłową Królewnę, to ja mam w przybliżeniu od listopada 2012. A co chwila jakieś komplikacje mnie trzyma ły. Teraz mam wolne i prostuję swoje sprawy . . .