Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W tych czasach można zrobić wszystko i tyle brzydkich osób, czemu się nie

Polecane posty

Gość gość

operują i o siebie nie dbają?

Gość gość
Nie stac każdego,jakbym miała kasę to napewno zrobiłam bym cos z sobą.

Gość gość
Ja jestem brzydka i aspołeczna przez to,nie stac mnie na operację.Ale unikam ludzi jak mogę.

Gość gość
Ja bym coś w sobie zmieniła ale boje się bólu i ewentualnych powikłań :(

Gość gość
Ja tez mimo ze ludzie są bardzo nie mili,nawet kiedyś jakas brzydka baba w autobusie spojrzała,z bardzo brzydka twarzą.

Gość gość
bo nie chcą poddawać swoje ciało niepotrzebnemu wysiłkowi związanemu z traumą?

Gość gość
Ale od ćwiczeń twarz sie nie zmieni,prawda?

Gość gość
Ja jestem takim pasztetem że ludzie aż automatycznie mnie nie lubia,sa dla mnie nie mili.Albo chamscy nawet,na tym swiecie nie ma miejsca dla osób grubych i brzydkich,ja nawet wazac 60 kilo nie raz mi mowili jaka jestem gruba,taki mamy kraj cudowny.

Gość gość
a myślisz że każdy ma ochotę się ciąć. Popatrz na tych chirurgów plastycznych, robią operacje a sami są brzydcy, bo nie mają ochoty sobie łamać nosa, wiercić etc. wstrzykiwać różnych związków, nosić opatrunków tygodniami. Ja bym sobie zrobiła nos, ale BOJE SIĘ koszmarnie, więc pewnie nigdy nie zrobię i będe brzydka, bo boję się operacji, powikłań i tego, że coś nie wyjdzie.

Gość gość
A ja jestem przystojny i ch*j z tego mam, bo jestem facetem i wygląd nie wystarczy, tylko pewność siebie jest potrzebna, a jak mam podejść do dziewczyny to gul w gardle i tyle. Więc wygląd nie ma znaczenia tylko inicjatywa i to co się w życiu zrobi. Co zdziała atrakcyjna osoba, która nie zrobi nic w tym kierunku, by to wykorzystać?

Gość gość
A ja jestem kobietą,i muszę być ładna żeby zasłużyc sobie na szacunek,mam brzydki owal twarzy chciałam bym sie poddać operacji ledukcji twarzy też się boję i nie mam na to kasy.Nawet jakbym wygrała w lotto i tak bym sie bała,ale to jedyne wyjście,ja poprostu już nienawidzę ludzi przez to bo wszyscy mna gardzą nienawidzą mnie za to że tak wyglądam nawet brzydcy ludzie.

Gość gość
nie, jesteś głupia i pozwalasz się źle traktować, wygląd nie ma tu nic do rzeczy.

Gość gość
Kobieta i tak ma lepiej, bo facet musi mieć i wygląd i pewność siebie i kasę, a jak nie ma jakiejś z tych rzeczy to prędzej czy później jest skreślony.

Gość gość
Przecież Ci ludzie nie widza głupoty bo widza mnie pierwszy raz i już mnie skreślają,albo krzywo sie gapią.

Gość gość
Potrzeba pary minut żeby zorientować się, że ma się do czynienia z ofiarą losu. Ktoś pewny siebie i swoich umiejętności nie musi być ładny żeby go szanowali.

Gość gość
Ale na ulicy w pare sekund tego nie zauwazą.