Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

seksowna_

Skąd w kobietach bierze się zazdrość w stosunku do tych z nas które są zgrabne i

Polecane posty

Gość gość
no ja czasami bywam zazdrosna. Nie będę miała tak ładnej twarzy jak moje koleżanki, a mam koleżanki po prostu piękne, twarz aktorek, a ja taki pały paszczorek z dużym nochalem. Pocieszam się że może kiedyś walnę sobie operację plastyczną :) nie wiem czy to jest zazdrość czy po prostu smutek że nie umiem być taka piękna a w zasadzie po prostu szczęśliwa.

w zasadzie przestań się gapić na swój nos bezustannie tylko zdaj sobie sprawę z tego, że on tam jest od urodzenia i taki powinien zostać :) Faceci patrzą na kobiety ale to nie znaczy, że jako kobietę swojego życia wybiorą piękną modelkę za którą lata całe stado pawianów. Ładna miska jeść nie da :D Lepiej zauważ że masz piękne oczy usta nogi cycki dupę czy co tam innego sobie wybierzesz i na tym się skup. Idąc ulicą patrząc na inne dziewczyny nie myśl ale ona ma piękny nos a ja mam taki brzydki ... Tylko pomyśl ona ma ładniejszy nos ale za to ja mam lepszy tyłek :D spróbuj, podziała :D nie patrz na to kto co ma lepszego PATRZ NA TO CO TY MASZ DO ZAOFEROWANIA :)

Gość gość
tak, tak, ale ja podziwiam modelki! i zazdroszcze! oczywiscie wiem ze jest jeszcze multum innych rzeczy w życiu do zrobienia więc jest okej. Ale uwielbiam sesje zdjęciowe i piękne ubrania oraz piękne kobiety. I o dziwo, kobiety właśnie, a nie jestem lesbijką! Po prostu to taki mój feminizm!

Gość gość
Podziwiam modelki ale jeszcze bardziej podziwiam dobre prawniczki. Taka opcja. :)

Ale wiesz że duży nos niektórym pasuje? ;) Poza tym ja mam w pracy koleżankę która ma mały biust ale za to nogi ma takie że niejeden dalby się pociąć za nie co czyni to że ogólnie można powiedzieć że ma bardzo ładną figurę mimo małego biustu

Dla faceta liczy się ogół ale czasem lepiej zacząć od szczegółu dla kobiety, żeby potrafiła zaakceptować całą resztę :) e tam, nie patrz na te zretuszowane i wymalowane laski. To że faceci o nich marzą nie znaczy że każda z nas musi tak wyglądać :)

Gość gośććśog
Nie chcę, żeby to głupio zabrzmiało, ale "Wyróżniający się" nos nadaje człowiekowi interesującego wyglądu. Przeważnie jak ktoś ma nos uznawany za brzydki, to wygląda całkiem fajnie, dodaje to charakteru (nie umiem tego ubrać w słowa, co myślę, mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi i może ktoś to lepiej ujmie :D ). Ludzie z "innym" nosem przyciągają uwagę, ale wcale nie w sposób negatywny, a wręcz przeciwnie.

jedna osoba ma duży nos inna zeza inna duże uszy czy krzywe nogi. Każdy ma jakiś defekt ale nie możemy być idealni bo to by było nudne. Każdy wyglądałby tak samo, nie byłoby różnorodności.

Gość gość
Tylko mezczyzna moze szczerze przyjaznic i kochac!

Gość gość
up