Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet27______

ile czasu facet wytrzymma bes seksu

Polecane posty

Gość facet27______

jak myślicie, ile czasu facet wytrzyma bez seksu z kobietą którą naprawde kocha? tylko nie p********e mi drogie panie głupot typu ze jak kocha to nie odejdzie z takiego powodu, bo to brednie są każdt facet ma swoje potrzeby seksualne, jak jego kobieta go nie zaspokoi to pomimo ze ją kocha, znajdzie sobie kochanke, wcale nie musi odchodzic

Gość gość
tylko chooyami myślicie :O

Gość gość
ja osobiscie myśle ze z pół roku bym wytrzymał, nawet do roku, ale nie dluzej. albo bym odszedl albo znalazl sobie kochanke oczywiscie mowie tu o sytuacji kiedy ta kobieta moze, a nie chce uprawiac seksu, nie mowie tu o sytuacji kiedy ona naprawde nie moze, na przyklad jakas choroba

Gość gość
ja 5 lat od rozstania to znaczy bez bzykania :)) idzie idzie

Gość gość
Przepraszam ze sie wtrącam, ale właśnie, co byście zrobili gdybywasza kobieta była chora i z tego powodu nie mogła uprawiać seksu? Bo ja mam teraz taka sytuacje i nie wiem jak długo mój chłopak wytrzyma...

Gość gość
no dobrze, ale mialem na mysli wtedy kiedy sie z kims jest nie oszukujmy sie, jedną z potrzeb zaspokajanych w zwiazkach jest seks, po to ludzie sie wiązą ze sobą miedzy innymi

Gość gość
a co dziure ci zaszyli ?

Gość facet27_autor tematu
a co to za choroba jesli mozna wiedziec. jesli moja obecna kobieta zachorowalaby i z tego powodu nie moglaby uprawiac seksu, ja osobiscie bym poczekal, nie odszedl, wogóle bym nie bral takiej opcji pod uwage...ale ja ją bardzo kocham, a ona mnie <3

Gość gość
Do końca nie wiadomo co mi jest, jestem w trakcie diagnostyki która trwa już bardzo długo. Objawia sie m.in. Bolesnoscia. On mówi ze mnie nie zostawi, ale kto wie ile wytrzyma

Gość słonie mają dobrą pamięć
jestem kobietą, więc nie wiem jak facet, ale mnie mój mężczyzna bardzo kręci i więcej niż dwa tygodnie nie mam mowy no maks do miesiąca... ale nie wiem za co miałabym mieć taką karę

Gość gość
choroba to nie wytlumaczenie zawsze mozna zastapic oralem

Gość gość
"słonie mają dobrą pamięć wczoraj jestem kobietą, więc nie wiem jak facet, ale mnie mój mężczyzna bardzo kręci i więcej niż dwa tygodnie" xxx mam podobnie ;) a wcześniej myślałam że jestem aseksualna :D minęły 2 tygodnie wrrrrrrrrr..... :)

Gość gość
do śmierci może wytrzymać słyszeliście o białych małżeństwach a to ze a to ze każdt facet ma swoje potrzeby seksualne to jest mit ******czy wymyslony przez maniaków seksualnych erotomanów uzaleznionych od sexu

Gość gość
99,99% facetów ma potrzeby seksualne, ale nie wszyscy zaspokajają je seksem. Jeśli jesteś w stanie urozmaicić chłopakowi jego czas prywatny (nagrać mu siebie, pokazać w seksownej bieliźnie.. .tak, chodzi o masturbację) lub zaspokajać go oralnie to pewnie jak kocha to może i w nieskończoność.

Gość gość
bes ?! ??

Gość gość
moja żona nie chce się kochać, 20 lat po ślubie, seks mam może raz w miesiącu a i to nie zawsze, mam kochankę, cudowną kobietę, ale nie mogę do niej odejść choć bardzo bym chciał. Po pierwsze dzieci a po drugie uwiązanie kredytowe. Masakra. Żałuję tego domu i kredytu. Żona ciągle stroi fochy i kłóci się ze mną, potrafi tydzień się nie odzywać, mam ją w d... ale kocham swoje dzieci bardzo; dobrze że mam JĄ, ale wiem że ją krzywdzę bo nigdy nie będziemy mogli być razem.

Gość gość
żona wyczuła cię,ze masz kochankę i dlatego z trudem przychodzi jej to by kochac się z tobą,to musi byc dla niej obrzydliwe jestes bydlakiem ,nic dodać,mam nadzieję,ze nie jestes katolikiem niech tylko dzieci dowiedzą się prawdy o tobie,będą miały właśnie ciebie w d***e tak jak ty ich mamę, piszesz razem z kochanką?

Gość gość
...znam podobną historię, facet pieprzy że nie zostawi bo kocha nad życie a po pół roku pieprzy inną i jednak tę którą tak kochał zostawia. Faceci co innego gadają a co innego robią. Poza tym myślenie i czyny się zmieniają .

Gość gość
cyt"mam kochankę, cudowną kobietę" cudowna do puki zaniemoże albo tobie stać przestanie :P

Gość gość
do 10:16 znienawidziłabym takiego ojca,który zdradza mamę i przynosiłby nam hańbę

Gość gość
do gościa z godz.10;16 krzywdzisz żonę i rodzinę wstyd mieć takiego *****cza za męża i ojca,tfuuuuuuuuu

Gość gość
spróbujcie pożyć z moją żoną, ciekawe co wtedy będziecie mówić. Wiem, widziały gały co brały, kolejny dowód na to żeby zbyt młodo się nie żenić. Siedzi w domu, tyje i kasę wydaje, jeszcze pretensje że mnie w domu ciągle nie ma; ale kasa sama do domu nie przyjdzie, łatwiej siedzieć w necie wynajdywać super oferty na wakacje, wcześniej się wyszczuplić za bagatela 1000zł; nic się nie odzywam, bo już mi to zbrzydło. Seksu odmawiała w zasadzie już niedługo po ślubie, więc i tak długo wytrzymałem bez kochanki. Dzieci już prawie dorosłe, same widzą jaka ona jest, nie ma dnia bez awantury. Ale co - nic was tak nie zwiąże ze współmałżonkiem jak wieloletni kredycik - pętla na szyję do grobowej deski

Gość gość
gość dziś współczuję- naprawdę , choć babą jestem.

Gość gość
10:47 Nie wybielaj się! Nie wierzę w to,że jeśli mąż jest kochany,kocha żonę,dba o nią ,szanuje ją ,żona odmawia seksu. Podejrzewam,że okłamujesz ją,szlajasz się,lubisz baby i imprezy.

Gość gość
gość dziś są kobiety którym sex potrzebny jest po to by zajść w ciążę , potem już takiej potrzeby nie odczuwają - może się już takie urodziły , może czegoś im brak nie wiem-to sprawa dla psychologa/seksuologa . Jeśli chodzi o małżeństwa to po prostu kwestia dobrania się i tyle. Żal mi faceta , ale też szkoda mi babki-jego żony.

Gość gość
na seks trzeba sobie zasłużyć przez cały dzień--tak mówi mój mąż mąż mojej koleżanki w ciągu dnia wyzywał ja od k....a w nocy dobierał się do niej twierdząc,że z jej dupą nie kłócił się okropne chamisko,burak jakich mało być może ten facet-ruchacz tez jest takim mężem ,a później żali się

Gość gość
żonaty facet mający kochankę,to dopiero k****arz,takiego nikt nie szanuje,rzygać się chce zły to ptak,który kala własne gniazdo

Gość gość
gość dziś temat założył jakiś prawik który pewnie sam sobie opisuje, nie denerwuj się:classic_cool:

Gość gość
widze tutaj solidarnosc jajników. wszystkie głupie p***y jadą po tym gosciu, podejrzewam ze wiekszosc z was zachowuje sie w swoim zyciu, zwiazku tak samo jak jego zona, paspzyt *********** a potem dziwota, ze nie kocha, ze zdradza, ze nie szanuje ja nawet nie wiem jak mozna wytrzymac z takim posozytem ktory nic od siebie nie daje a tylko bierze i wymaga, wszczyna awantury itd. a znam takie babska wstrętne, wspolczuje ich mężom, gdyby mieli wieksze jaja kopneli by w dupsko takie babsko, czego i tobie zycze

Gość prawdiwy facet
na seks trzeba sobie zasłużyć przez cały dzień--tak mówi mój mąż mąż mojej koleżanki w ciągu dnia wyzywał ja od k....a w nocy dobierał się do niej twierdząc,że z jej dupą nie kłócił się okropne chamisko,burak jakich mało być może ten facet-ruchacz tez jest takim mężem ,a później żali się na seks trzeba sobie zasluyc??????? co ty kobieto, robisz z siebie dziwke??? myslalem ze seks to jest obustronna przyjemnosc...a nie ze facet ma w ciagu dnia skakac wokol swojej kobiety jak piesek i byc na kazde skinienie i zachcianke, by wieczorem ta litosciwie dała mu dupy....a moze jeszcze jak cos ci sie nie spodoba w ciagu dnia, to kazesz swojego faceta brakiem seksu, masakra, tak sie zachowują niedojrzale gowniary, a nie prawdziwe kobiety. nie wiem jak mozna traktowac seks jako karte przetargową to juz lepiej chodzic na dziwki, 100% satysfakcji i pewniej taniej wychodzi