Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

4 lata z życia zabrane

Polecane posty

Gość gość

chodziłam z chłopakiem 4 lata ostatni nam się nie układało co w miarę możliwości zauważyłam i kiedy byliśmy na przyjęciu poprosiłam go rozmowę i okazało się ze on chce zakończyć związek ja mu to potwierdziła bo może sama potrzebuje czasu dla siebie aby zrozumieć czego oczekuje od życia ja myślałem że to tak jak zawsze na parę dni cisza i znów będzie dobrze .jednak wszystko się skończyło przez mój charakter jak mi teraz powiedział w ostatnich dniach mówił ze narazie musimy za sobą zatesknic ze dajmy sobie 2 tygodnie spokój następny dni przyniosły tylko konkretne rozstanie nie umiem go zrozumieć bo jak ostatni raz widziałam się z nim to powiedział ze żebym sobie nikogo nie szukała on tez nie będzie ja nie wiem jak go zrozumieć może on by coś jeszcze spróbował ale chcę mnie zmusić żebym zmieniła swój charakter każdy z otoczenia mi to mówił ale ja byłam na tyle uparta ze myślałam że dobrze robie ,żebyśmy się normalnie oddeezywali może z czasem gdzieś wyszli ale ja potrzebuje się do kogoś przytulic wyjść gdzieś a nie chce na sile nikogo szukać tym bardziej ze on mnie zna od podszewki

Gość gość
Tak, tez tak mysle.

Gość gość
z tymi koleżankami różnie to bywa