Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żona nie chce uprawiać ze mną seksu

Polecane posty

Gość gość

Mam 31 lat. Dwa lata temu przygarnąłem kobietę z dzieckiem. Wszystko było w porządku. Najpierw "dochodzenie",potem zapoznałem się z małym, potem się do mnie wprowadziła, a po miesiącu był ślub. I mimo, że już rok jesteśmy małżeństwem, jeszcze nie mieliśmy "nocy poślubnej". Mówi, że najpierw muszę się sprawdzić, jako ojciec, a potem będzie seks, kiedy się poczuję gotowa. Wiem, że nie należy sprowadzać życia do samego seksu, ale ja też mam swoje potrzeby, a mimo, że od roku jestem mężem, ciągle jestem prawiczkiem. Tymczasem biologiczny ojciec dziecka, co jakiś czas zabiera je do siebie, i już mi zapowiedział, że "skanceruje mi mordę, jeśli się dowie, że na nie rękę podniosłem". Sam nie wiem, co począć. Ile trwa "okres próbny" u kobiety? Trzy lata? Cztery?

Gość gość
koorfa, kafe i prowokacje siegnely dna -100/10

Gość gość
Jakie prowo? Myślałem, że chociaż tu można się wyżalić :(

Gość gość
Nie przejmuj sie, ze nie chce sypiac z Toba. Wazne ze robi to z kazdym innym:-)

Gość gość
Kupiłeś książki do szkoły? Wypier'dalaj gimbusie je'bany jesteś gownem pospolitym gardze tobą zje'busie jesteś zerem

Tak to właśnie jest z samotnymi matkami. Większość szuka tylko i wyłącznie jelenia. Pewnie nie chce uprawiać z Tobą seksu, bo jej był regularnie ją puka . . .

Gość Gość

Frajer j.e.b.a.n.y!!!Nie jestes godzien nazywac sie mężczyzną!!!...a do kwadratu!!Wywal rure na zbity pysk..