Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mam ktore rodzily sn oraz mialy cesarke

Polecane posty

Gość gość

które rozwiązanie lepsze?Jak porównacie bol?Gorszy jest ten krótszy sn wiadomo mocniejszy czy lepiej pocierpieć od rany dluzej ale mniejszy bol?Do czego porównacie bol po cesarce?Ktore momenty najgorsze?

Gość gość
Masakra... To na górze mógł chyba tylko facet napisać... Po naturalnym porodzie jak dobrze zszyją to nie ma różnicy z tego co słyszałam;p Ja miałam cesarkę. Pewnie mniejszy jednorazowy ból niż od porodu naturalnego ale kiedy miałam wstawać to była masakra;/ Kiedy się podnosiłam to z bólu nie mogłam oddychać;/ Ciągle miałam wrażenie jakby mi się rana rozchodziła tak strasznie bolało;/

Słyszałaś zapewne od innych kobiet, a te kłamią w żywe oczy. Zapytaj swojego ginekologa o ile nie jest kobietą bo też będzie kłamać. :classic_cool:

Gość gość
10 godzin rodziłam naturalnie niestety poród zakończył się cesarką ani jeden ani drugi lekki z dwojga złego wolę cesarkę mysza

Gość gość
Idąc tokiem myślenia man on th moon to małżeństwo powinno trwać tylko do pierwszego porodu bo potem już nie jest tak fajnie w łóżku więc wcześniej czy później facet pójdzie do takiej która nie rodziła naturalnie?

Gość gość
I zauważ łaskawie, że właśnie tak się dzieje.:D

Gość gość
Często się tak dzieje ale nie zawsze przyczyną jest to co dzieje się z narządami płciowymi po porodzie...

Gość gość
A dlaczego maja ja zszywac? Myslalam ze w Polsce zniesiono ten zaściankowy zwyczaj nacinania kobiet, a przeciez nie każdą musi rozerwać. A odnosząc sie do pytania autorki. Ja rodziłam sn i było ok. Żyję, mam sie dobrze a za kilka miesięcy znowu bede na porodowce. Znowu sn.

Gość gość
Niestety nie zniesiono

Gość meluzynaniebieskieoko
cesarka zdecydowanie.po pierwszym porodzie naturalnym który zakończył się kleszczami stanęłam na rzęsach żeby kolejna była cesarka.jak się okazało był to palec boży,dziecko wazyło 4300 i miało bardzo krótką pępowinę.wiec i tak by się zakończyło cc.ból po cc smieszny w porównaniu do bólu przy porodzie naturalnym.