Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trwam pomimo, że to sen,

Polecane posty

Gość gość

Kocham Cie chociaż nie powinnam :( Wkradłeś się w moje serce - nieświadomie na pewno , zawróciłeś w mojej głowie uśmiechem ,gestem ,dotykiem Momentami czuję że coś więcej jest a może to tylko moje marzenie ? Widzisz w moich oczach ból - na pewno ! podzielmy ten ból na pół tak będzie łatwiej

Gość Ryfka      Goldman
Aż kot mi się wzruszył...

Gość gość
a co z dzieckiem?

Gość Ryfka      Goldman
A nie...Przepraszam, cofam. Osmarkał się tylko.

Gość gość
To kota przytulić należy :) nie mam dzieciaczków Ciężko mi na sercu z jednej strony chce zapomnieć z drugiej strony chciałabym żeby było blisko mimo ze nic z tego nie będzie wiem że na kafe sporo jest osób w takiej sytuacji jak ja :(

Gość gość
wzruszył... gość dziś a co z dzieckiem? Ryfka Goldman dziś A nie...Przepraszam, cofam. Osmarkał się tylko. Zgłoś INNE TEMATY Z TEJ KATEGORII on nie jest o mnie zazdrosny Czy dzieci rodziców z poprzedniego małżeństwa a obecnie gość dziś To kota przytulić należy usmiech.gif nie mam dzieciaczków Ciężko mi na sercu z jednej strony chce zapomnieć z drugiej strony chciałabym żeby było blisko mimo ze nic z tego nie będzie wiem że na kafe sporo jest osób w takiej sytuacji jak ja s********j ty joanno pojabko tego forum jak jeszcze raz napiszesz pozwe cie do sądu Jakub!

Gość gość
:D to nosek wytrzyj

Gość Ryfka      Goldman
Nie chce się dać przytulić, dziki jest. Może to jest tygrys niskopienny? Tęsknota nie jest wcale taka zła. W porównaniu do pustki całkiem przyjemna nawet.

Gość gość
gość dziś wzruszył... gość dziś a co z dzieckiem? Ryfka Goldman dziś A nie...Przepraszam, cofam. Osmarkał się tylko. Zgłoś INNE TEMATY Z TEJ KATEGORII on nie jest o mnie zazdrosny Czy dzieci rodziców z poprzedniego małżeństwa a obecnie gość dziś To kota przytulić należy usmiech.gif nie mam dzieciaczków Ciężko mi na sercu z jednej strony chce zapomnieć z drugiej strony chciałabym żeby było blisko mimo ze nic z tego nie będzie wiem że na kafe sporo jest osób w takiej sytuacji jak ja s********j ty joanno pojabko tego forum jak jeszcze raz napiszesz pozwe cie do sądu Jakub! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx człeniu idź sie lecz

Gość gość
to oswoić musisz koniecznie ! To prawda totalna pustka byłaby jeszcze gorsza ;( ale tęsknota tak bardzo boli :(

Gość Ryfka      Goldman
Nie, taki nieoswojony ma swój urok. Czasem musi boleć. Gdyby nikt nie cierpiał z miłości to kto pisałby wiersze?

Gość gość
Wiersze byłby pisane przez ludzi szczęśliwych :) mimo wszystko najgorsza jest ta niemoc - nie możesz wyznać uczuć , okazać eh

Gość Ryfka      Goldman
Bujda, ludzie szczęśliwi rzadko piszą wiersze. Czasami nie sztuką jest wyznać, a sztuką nie wyznać.

Gość gość
lepiej mi bylo bez tesknoty

Gość gość
Wzruszające

Gość Ryfka      Goldman
Ludzie zwykle twierdzą, że albo kiedyś było im lepiej, albo jutro będzie im lepiej niż dziś, a to przecież nieprawda. Istnieje też takie uczucie jak "tęsknota za tęsknotą". To następny etap. Jestem zdania, że wszystko jest lepsze od pustki. Jak Ci minie wspomnisz moje słowa.

Gość gość
Ale ja nie zaprzeczam Twoim słowom Tęsknie, wiem że z nim nie będę ale mimo to ciesze się że go poznałam - wiem ze to dziwne wręcz chore To prawda mimo wszystko pustka była by gorsza Albo i nie ? przy takiej pustce przynajmniej nic nie boli :(