Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sadzicie o kobietach które nie gotuja obiadów swojemu mężowi ?

Polecane posty

Gość gość
Gotowanie gotowaniem, ale smiesza mnie baby ktore piora osrane gacie mezowi, sprzataja po nim jak narozrzuca, prasuja koszule....czy facet to jakas inna odmiana czlowieka? Brakuje mu rak? Tak niektore glupie mamusie wlasnie wszystko robia za synusiow a potem jest taki niedorozwuj ktory oczekuje od przyszlej zony, ze bedzie kolo niego skakac.....precz z takimi niedolegami! Moja siostra ma meza Norwega i to jest dopiero przyklad zaradnego mezczyzny, od poczatku ich zwiazku on wykonywal wiele obowiazkow domowych, jak sie urodzily dzieciaki to nie bylo problemu ze zmiana pieluch czy nocnym wstawaniem. teraz tez bardzo chetnie wychodzi z nimi na plac zabaw, zaprowadza do szkoly, itp

Gość gość
bo w polsce to facet jest jakims nadczłowiekiem koło którego "tępa niewiasta" ma służyć

Gość gość
no ale sa takie co twierdzą że to zapewnia "ciepły" dom i jedna to chciała mnie zagryźć jak napisałam że nie zrobiłam męzowi obiadu

Gość Globstra
Śmieszą mnie kobiety , których jedyną ambicją jest realizowanie w roli perfekcyjnej pani domu, nie lubię gotować ani sprzątać, jestem za dzieleniem się tymi nudnymi obowiązkami z pozostałymi domownikami albo za wynajęciem kogoś do sprzątania, no chyba że kobieta siedzi w domu na utrzymaniu męża, to wtedy niech z********a z mopem, skoro nie generuje dochodów żadnych. Skończmy z tym anachronicznym myśleniem, że gotowanie i zajmowanie się domem to wyłączna domena kobiet. A ciepło w związku nijak się ma do sterylnie wysprzątanego mieszkania czy obiadu z trzech dań, to wynik więzi między małżonkami, otwarcia na drugą osobę, celebrowania wspólnych chwil. Ciepły dom to taki w którym odnajdujemy azyl i kochającą osobę, niezależnie od tego czy panuje w nim nieład czy porządek i czy zamawia się pizzę czy też gotuje własnoręcznie. Nie dajcie się zwariować, baby, i skupcie się bardziej na rozwijaniu intelektu, zamiast tracić czas na posługę domową i słuchanie ogłupiających guru jak ta Rozenek od siedmiu boleści.

Gość gość
mi mój robi kanapki do pracy jak mi sił brakuje ale potrafię się odwdzięczyć obiadem też

Nie jestem aż tak "ambitna", żeby być perfekcyjną panią domu :D sama jem lekkie, raczej zdrowe posiłki, owocki, sałatki itp i nie mam zamiaru uczyć się przyrządzać jakiegoś tłustego mięcha dla faceta. Jakby mu to pasowało, to bym robiła większe porcje, jeśli nie - to sam niech sobie robi co tam lubi :)