Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZy na Badoo poznam normalna dziewczyne?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie

Gość gość
a właśnie badoo to jest coś takiego żeby spotkać miłość cy logują się tam osoby które szukają znajomych ?

Gość gość
Jedno i drugie

Gość Halotoja
Ja jestem normalna.Ale wytrzymałam tam pare miesięcy.Sodoma i gomora tam się działa.Pełno tzw *****czy,żonatych albo kompletnych sierotek.Mnie nie udało się tam spotkać faceta.Ale powodzenia.

Gość gość
Buhaha Tyle w temacie

Gość gość
Czyli wszystkie randkowe w PL to jedna wielka j***lnia?

Gość Halotoja
Ktos tam się poznaje,ale jest to mały procent.Jak w życiu.Na ulicy tez 9 na dziesięciu może się okazać lowelasami.Dopiero 10 będzie ok.

Gość gość
Pytam bo kiedys tam kogos poznalem bylem dwa lata ale okazalo sie ze patologia...

Gość gość84
Pewnie masz z jakiś 1%. Ja po niecałym pół roku miałem dosyć. Nawet nie chciało mi się logować. Właściwie jedynym stałym punktem były tam około 30letnie mamuśki szukające tatusia i żywiciela. No były też nie wiedzące czego chcą księżniczki, ale te szybko można było rozpoznać po profilu. Trafiła się co prawda jedna normalna dziewczyna, ale z jakiś powodów nagle ukrywała kontakt. I to by było na tyle. Jeśli już przez net to prędzej sympatia.

Nie znałem tego portalu. Zerknąłem teraz i jest masa kobiet z mojego miasta. Na fotkach niektóre z nich wyglądają całkiem sympatycznie.

Gość SzP
Jakies dwa tygodnie temu usunąłem tam konto. Normalne dziewczęta tam są, ale prawdopodobnie przyzwyczajone do 'zbyt frywolnych' propozycji i do wszystkich znajomosci podchodzą sceptycznie.

Gość gość
Tez wlasnie patrze ze tam sporo desperatow ale i tez troche dziewczyn wyglada na takie wporzadku... kurcze jak kogos teraz poznac? Mam 27 lat , pracuje nie bardzo mam kiedy poznawac nowych ludzi...

Gość gość
ja tez jestem tam zalogowana ale nie jestem pewna czy tam kogos poznam, zwykle to zonaci faceci, ktorzy szukaja przygod;/

Na próbę się zarejestrowałem i przyszły jakieś dwie wiadomości. Żeby je odczytać muszę umieścić swoją fotkę.. co za głupi pomysł.

Gość gość
Ja poznałam meza, ale nie na polski badoo

Gość gość
Jasne ze znajdziesz, jest tam naprawde duzo idiotów i osób ktore tylko chcą seksu ale trafiają sie normalne ja tam poznałam mojego chłopaka i jestem juz z nim rok i jestem naprawde bardzo szczęśliwa :) powodzenia :)

Gość gość
Tak zeby cokolwiek zrobic na badoo to musisz wrzucic swoja fotke. Nie na polskim badoo? Czyli poznalas nie-polaka? Fajnie ze komus się udało :)

Gość gość
Jak nie wrzucisz fotki to nikt nie zacznie pisać, a jak napisał, to bez fotki nie odczytasz. Ja rozmawiam z jednym miłym kolesiem, ale wydaję mi się człowiekiem nie w moim typie z kompletnie innymi poglądami na życie. Mimo tego zastanawiam się nad randką z nim :)

Gość gość
Mam srednie zaufanie do portali tego typu.

Gość gość
na badoo? prędzesz się rozczarujesz niż kogoś poznać, tam większość jest dla jaj, choćbyś pisał do kilu dziewczyn szansa że jakaś odpowie jest zerowa, naprawdę, jestem już długi czas, i to jakie tam są dziewczyny mnie zniechęca, jakieś panienki bogate co maja poprzewracane w głowie, albo zwykłe oszustki które lecą na kasę, albo chcą się pobawić uczuciami.