Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ja jestem nienormalna czy oni

Polecane posty

Gość gość

w*****a mnie sytuacja. Zabija mnie wewnętrznie wręcz. Ja sprzątam po wszystkich. nic nie narzekam. Muszę po nich zmywać czy odkurzać bo inaczej jest okazywane że jestem "pasożytem" i ogólnie "nic nie robię. I czuję się okropnie więc robie to. Ogólnie nei chdozi o to, że nie lubię sprzątać czy coś, dla tej jednej osoby mogę wszystko zrobić, ale ta druga tylko leży, brudzi, jeszcze drze morde i nic nie robi. A ja muszę za nią sprzątać. I to mnie dobija. I ostatnio coś ugotowałam. Musialam pomóć pierwszej osobie bo potem byłoby psioczenie, że nikt nie pomaga.. więc zrobiłam to własciwie sama. A na drugi dzień ta druga osoba, podczas gdy ja gotowałam on leżał bykiem. A na drugi dzień on wp*****la to co ja zrobiłam. I siedze i zaraz się rozpłaczę, bo taka bezsilnośc i k***a zawsze wychodzi, że to ja jestem zła

Gość gość
o cokolwiek ci chodzi- ciezko zrozumiec - to sama jestes winna takiej sytuacji. lepiej zeby ktos uwazal cie za zla czy zebys ty czula sie jak teraz? nie daj sie wykorzystywac

Gość gość
Jeżeli ktoś Cie skrzywdzi raz- to jego wina! Jeżeli ktoś Cie skrzywdzi 2razy i wiecej to Twoja wina! Nikogo innego!