Lastsoong80 0 Napisano Sierpień 17, 2014 Witam. Ostatnio kochałam sie z moim chłopakiem, gdy miał wytrysk i wyjął swój członek z mojej pochwy poczułam sie w tym miejscu dość mokra więc włożyłam tam rękę i miałam jego spermę przerażona powiedziałam mu o tym i sprawdził czy czasami gumka nie pękła twierdził ze nie ale jednak sperma była na mojej pochwie. Czy jest duże prawdopodobieństwo na bycie w ciąży ? Prosze nie pisac o wykonaniu testu bo nadal jest za wcześnie a ciężko mi żyć pod tą presją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2014 jeśli to były dni płodne i sperma dostała się do pochwy to jest taka możliwość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lastsoong80 0 Napisano Sierpień 17, 2014 właściwie to był początek dni płodnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MelisQa 0 Napisano Sierpień 17, 2014 Skoro gumka byla cala, to skad ta sperma? Wiesz, ze Ty tez wydzielasz plyny? :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach