Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wzięła numer i nie dzwoni.

Polecane posty

Gość gość

To po co chciała? Dałem nr sympatycznej koleżance. Poprosiła mnie o to. Nie wprost ale między wierszami. To jej podałem, puściła mi strzałke. Powiedziała że bedzie pisać dzień i noc a nie napisała nic. O co jej chodzi?

Gość gość
No ale co ja mam jej napisać. Jak napiszę co tam, jak tam czy coś w tym stylu, to mnie wyśmieje. Teraz nie będziemy się widzieć 2 tyg. bo ja mam urlop i ona do mnie z tekstem 'nie idź na ten urlop'. Co jej jest?

Gość gość
Ale debil niekumaty. :o Biedna dziewczyna.

Gość gość
Jestem prawiczkiem, więc nie śmiejcie się, bo jestem niedoświadczony a to poważna sprawa!

Gość gość
Najwyraźniej czeka na twoją inicjatywe. A z tym,że będzie pisać dzień i noc to chyba ironia :D która normalna by tak powiedziała?

Gość gość
A ile masz lat :)? A to prawiczek nie może napisać smsa do kobiety :P? w czym to niby przeszkadza?

Gość gość
no i pełno takich ofiar- facetów łazi poświecie, którzy myslaże to KOBIETA ma sie za nimi uganiać... Odpuśc sobie, nie marnuj jej życia, bo widać żeś nie tyle niekumaty, co i nią niezainteresowany...

Gość gość
Nie chcę wyjść na nachalnego i uprzykrzać się kobiecie. A lat mam 24.

Jak wzięła numer i dała strzałke, to znaczy że czeka na twój krok.

Gość prawdziwy autor
Ja nie jestem prawiczkiem to jakiś podszyw. Nie sluchajcie go. Ale dlaczego zaraz wyzywacie mnie od debili. Dopiero co jedna mnie zrobiła w uj.. niby mnie lubiła i wgl a teraz jest dziwna jakby nie chciała mnie znać. A teraz ta nowa się pojawiła. Dlaczego to zawsze facet musi się starać. Ja nie wiem czy ona sobie robi jaja czy faktycznie mnie lubi.

Gość prawdziwy autor92
Ja nie jestem prawiczkiem to jakiś podszyw. Nie sluchajcie go. Ale dlaczego zaraz wyzywacie mnie od debili. Dopiero co jedna mnie zrobiła w uj.. niby mnie lubiła i wgl a teraz jest dziwna jakby nie chciała mnie znać. A teraz ta nowa się pojawiła. Dlaczego to zawsze facet musi się starać. Ja nie wiem czy ona sobie robi jaja czy faktycznie mnie lubi. Mam 21 lat i tylko 2 posty są tu moje.

Gość prawdziwy autor
Ja na przykład myślę, że ona sobie robi ze mnie jaja a to dlatego że tak dziwnie się na mnie patrzy a poza tym często przygryza usta.

Gość prawdziwy autor92
21:34 i 21:35 to ja, reszta podszyw.

Gość prawdziwy autor92
Ja nie wiem czy ona czeka na znak czy ma mnie w du*ie. Po prostu nie grzeszę pewnością siebie, choć może tego po mnie nie widać. Po prostu każdy przejaw zainteresowania kobiety odbieram jako że 'mi się wydaje'. Widzę że na mnie leci ale nie przyjmuje tego do wiadomości tylko próbuję jakoś sensownie to wytłumaczyć. Co jej napisać żeby nie uznała tego za podryw?

Gość najprawdziwszy autor92
Wypi*dalaj podszywie.

Gość gość
Ja autor używam interpunkcji, ten głupi trol nie. Po tym możecie rozpoznać prawdziwego mnie.

Gość gość
Jak się żegnaliśmy to jej powiedziałem, że nie mam nic na karcie i nie wiem czy będę mógł odpisać, to może dlatego nie pisze? Mamy tele. w innych sieciach.

Gość gość
Jako, że jestem męską szmatą moim marzeniem jest aby napisała mi w smsie, iż za pierwszy sex mi zapłaci gotówką. :o

Gość gość
Ktoś mi coś doradzi? Proszę.

Gość gość
Proszę o poradę piękne panie i równie uroczych panów. 👄