Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Człowiek pogodzony ze śmiercią nie boi się niczego, czy to wojna czy Ebola

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat, ale o zakończeniu mojego marnego żywota myślę już od 5 lat. Brak mi tylko odwagi... wymyślałam sobie różne scenariusze już, ale żadnego nie mogę zrealizować. Nie umiem żyć w dzisiejszym świecie. Mam depresję. Nie radzę sobie ani ze znalezieniem pracy ani z niczym. Mam problemy hormonalne - niedługo będę łysa a jednocześnie zarośnięta na reszcie ciała jak szympans. Mam koszmarne, krzywe zęby. Halluksy. Wrzody. Cała jestem brzydka i rozlatująca się mimo wczesnego wieku. Na nic mnie nie stać. Ze śmiercią pogodziłam się już dawno temu. Znalazłabym w niej ukojenie. I w sytuacji, kiedy moje otoczenie panikuje: "co będzie jak przywloką ebolę do Polski", "co jeśli Putin na nas napadnie", "co jeśli wybuchnie III wojna światowa" - ja stwierdzam, że NIE BOJĘ SIĘ niczego i co ma być to będzie. Wręcz chciałabym aby ten mój marny żywot się szybko skończył.

Gość gość
ja też mam hirsutyzm i problemy z włosami. tEŻ chciałam to skończyć wiele razy, ale mamy mi szkoda. Mam 20 lat

Gość gość
Mam podobnie z ta tylko roznica ze ja samobojstwa nigdy nie popelnie ,choc czasem chcialabym zeby juz baby lecialy.

Gość gość
ja mam podobnie, 30l, nic mi w zyciu nie wyszlo, bezrobotna, bez faceta, bez kasy, tez miewam mysli samobojcze ale z drugiej strony boje sie, ze cos mi sie nie uda i skoncze jako roslinka, to dopiero bedzie koszmar... wiec wole nie ryzykowac :(

Gość gość
Musze tylko przygotowac swoja dusze,bo jestem bardzo wierzaca i nie chce byc potepiona.Zycie ziemskie dawno przegralam ale nie chce zaprzepascic zycia wiecznego.

Gość gość
a jak chcesz TO zrobić?

Gość mimi72
Dziewczyny, bardzo Wam współczuję, ale z całego serca proponuje przeczytać choć jedną z książek Louise Hay, np. "Możesz uzdrowić swoje życie" lub "Poznaj moc, która jest w Tobie".... musicie sobie z tym problemem poradzić w tym życiu, inaczej w kolejnym będziecie się mierzyły z podobnym problemem. Jak już przeczytacie te ksiązki powyżej, na dopełnienie polecam "Wędrówka dusz" - po niej zrozumiałam, że samobójstwo to nie jest wyjście... pozdrawiam Was serdecznie.

Gość gość
''końca świata" boją się tylko ci, co mają coś do stracenia :)

Gość gość
Tu autorka. Ja wcale nie chcę popełnić samobójstwa - tzn. gdybym nie była tchórzem i nie obawiała się wiekuistego potępienia, to być może. Ale tchórzem jestem i nie zrobię tego... raczej :) Będę więc czekać z utęsknieniem na koniec końców tego świata. Amen.

Gość gość
Tak jak pisalam musze przygotowac swoja dusze na ewentualna smierc w razie wybuchu wojny ale Nigdy Nie popelnie samobojstwa bo nie sprzedam duszy diablu.Co do reinkarnacji to jej nie ma ale istnieje zycie wieczne i kazdy zmartwychwstanie w nowym ciele .