Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czyje dziecko idzie do żłobka od wrzesnia? Stresujecie sie?

Polecane posty

Gość gość

Ile ma dziecko?

Gość gość
Córka będzie miala 15 miesięcy. Nie stresu je się bo jest dzieckiem otwartym, kontaktowym, latwo znosi moja nieobecnosc , uwielbie bawić się z dziećmi.

Gość gość
10 miesiecy tak, stesuje sie

Gość gość
Hmm co takie male dzieci robią caly dzien w żłobku? macie jakis plan dnia ?

Gość gość
Żłobek to złoooo

Gość gość
Musze zapytac, po co rodzicie te dzieci,jak nie mozecie im zapewnic zapewnic swojej obecnosci tak do 3 lat? przeciez taki maluch sie nie poskarzy, ze cos jest nie tak.moje dzieco poszlo do przedszkola mając 3, 5 roku a pietro nizej byl zlobek, i te dzieci tak wrzeszczaly okrutnie, az sama mialam lzy w oczach, jak mozna takie malenstwo oddawac do przechowalni?

Gość gość
Moja córka idzie od tego tygodnia do prywatnego przedszkola do grupy dwulatków, ma wlasnie rowno 2 latka, stresuję sir ale na godzinkach adaptacyjnych bylo ok i dzieci tam biegną uśmiechnięte i nie chcą wychodzic wiec mniej sie boje a ten wpis powyżej hmm nie wiem na co mialam czekac, rodziłam w wieku 28 lat, z mężem wszystkiego dorabialismy sie sami nic nie dostaliśmy. Maz dobrze zarabia ale sam kredyt na mieszkanie i oplaty to cala moja pensja

Gość gość
moje dziecko poszlo w zeszlym roku do zlobka, ale obserwowalam, ze cos jest nie tak, zastraszone, lęliwe sie zrobilo i wypisalam. to prawda, ze czesto, gdy przychodzilam odbierac dziecko, to duzo dzieci plakalo wnieboglosy

Gość gość
Ja mam o tyle dobrze ze corka mówi wszystko i na pewno poskarżyłaby sie gdyby cos zlego ja spotkalo, jedyne sie boje o jedzenie bo niejadek jest straszny ale na tych godzinach zjadala podobno wszystko bo inne dzieci jadly

Gość gość
jestem przedszkolanką,pracuje w zlobku-powiem tak- w życiu bym swego dziecia tam nie oddala. wiecej napisac nie moge

Gość gość
Moj chodzi 2 rok. Dzisiaj rano stal pod dzwiami z butami w reku i tekstem ze on idzie do zlobka. Nie przyjmowal do wiadomosci ze dzisiaj jest niedziela i zlovek zamkniety. Gowno prawda ze male dziecko nie powie ze cos jest nie tak w zlobku. Moze slowami niemowlak noe powie ale zachowaniem owszem. Te ktore pisza ze nie, chyba nie znaja swoich dzieci. Kiedy nie wejde do zlobka, a wchodze o ronyzh porach czasem 11 czasem 13 czasem 10, slysze piski smiech ale placzu o ktorym tu czytam raczej nigdy, nir liczac wrzesnia i najmlodszej grupy.

Gość gość
Moja będzie miała we wrześniu 2,5 i mówi dużo więc zapewne jak coś będzie nie tak to powie. I jasne, ja stresuję się bardziej niż ona;)

Gość gość
Moja corka tez od wrzesnia idzie do prywatnego przedszkola, skonczyla w czerwcu dwa lata. Uwazam, ze jest juz na tyle duza, ze swietnie sobie poradzi, poza tym jest jedynaczka i kontakt z rowiesnikami dobrze jej zrobi. Na zajeciach adaptacyjnych bylo bardzo fajnie, zadowolona, razem ze mna robi zakuy do przedszkola-buty na zmiane, ubranka itp. Do zlobka dziecka nie dalabym gdybym nie miala noza na gardle-na szczescie nie mialam :-)

Gość gość
Ja na pewno bym nie dala do żłobka dziecko nie chodzącego i w pieluchach