Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30latektoja

PILNE ! Potrzebna dziewczyna, która będzie

Polecane posty

Gość 30latektoja

udawać moją dziewczynę przed rodziną sprawa dosyć pilna w przyszły poniedziałek juz będą także może znajde tutaj jakąś chętną. Napiszę coś o sobie jestem przeciętnym 30 latkiem od zawsze byłem samotny, ale muszę teraz przed rodzinką udawać kogoś kim nie jestem także potrzebna pomoc :) może być zabawnie ogólnie :P

Gość gość
DLACZEGO MUSISZ KOGOS UDAWAC?

Gość 30latektoja
od zawsze byłem czarną owcą w rodzinie, jestem brany za kompletnego nieudacznika, a do pełni szczęścia brakuje mi tylko jakiejś kobiety u boku, niestety jestem nieśmiały pewnie przez to, że sporo ludzi kiedyś sie ze mnie naśmiewało, kiepsko sie uczyłem, rozrabiałem, szukałem zrozumienia, którego nie mogłem nigdzie poszukać, ale opinia w rodzinie została i chce im pokazać, że jednak wyszedłem na ludzi :)

Gość gość
skąd jesteś?

Gość 30latektoja
Gdańsk oczywiście zapłace jak będzie trzeba

Gość gość
troszkę to taka infantylna zabawa jak na 30-latka nie uważasz? postaraj się o własną dziewczynę a nie udawaj proste

Gość gość
To wynajmij prostytutke jak chcesz płacić. Taka też może poudawac.

Gość 30latektoja
nie potrafię kogoś poznać poderwać, zagadać jestem nieśmiały nie mam znajomych, kolegów, koleżanek nigdy nikogo nie miałem mam tylko siebie, pracę i pustą chatę :(

Gość 30latektoja
chętnie bym oprowadził :) ale mąż by cie pewnie zabił :P

Gość gość
skoro to taki nieudacznik to co wy kobity z takim będziecie robic, napalacie się jak szczyrbaty na suchary nigdy nie miał dziewczyny to dopiero kozak ja znam takiego podobnego , czarna owca nie jest bo nigdy nic zlego nie zrobil ale jest sierota do potęgi, nigdy nie miał dziewczyny a z braku laku poszedł do wojska, ja wiem swoje, gej na bank

Gość 30latektoja
nie, nie jestem gejem. Miałem kiedyś dziewczyne to było dawno temu 7 lat dokładnie byliśmy rok ze sobą.

Gość gość
ja moge ale jestem przy kosci, odpowiada?

Gość 30latektoja
musi być przynajmniej przeciętna, ale najlepiej ładna piszę, że mogę zapłacić stać mnie na to i nie szukam żadnej dziewczyny na stałe tylko na pokaz ja się nie nadaje do związku i dobrze o tym wiem.