Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego dzisiejsze kobiety są takie męskie?

Polecane posty

Gość gość

Z czego to wynika?

Gość dzisiejsza kobieta
Stres, hormony a wgl to chuj Ci do tego. Pozdrawiam

Gość gość
bo dzisiejsi faceci to cioty, na których nie można polegać. musimy sobie radzić same, to i bardziej męskie się stałyśmy

Gość gość
moj ojciec zawsze wszystko organizowal, jak trzeba wylo to z kims sie wyklucal, potrafil walczyc o swoje i zazwyczaj otrzymywal to o co walczyl. w moim malzenstwie jak ja czegos nie zorganizuje to nigdzie nie pojedziemy, nigdzie nie wyjdziemy, kiedy idziemy cos zareklamowac to zawsze ja musze gadac ze sprzedawca, a jak ktos sie wydziera nam pod oknem a mloda dopiero co usnela to tez zawsze ja musze interweniowac. moj maz tylko zarabia pieniadze, reszte robie ja i faktycznie czuje sie bardzie meska niz on. (nawet w lozku przejmuje inicjatywe :) )

Gość gość
Kobieta dąży do ideału - mężczyzny!

Gość gość
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gość gość
bo dzisiejsi faceci to c***y, a nie mężczyźni, boja się wszystkiego, brak im odpowiedzialności za własne czyny, płaczą z byle powodu, piją, nie potrafią niczego załatwić, w niczym nie pomagają, myślą tylko o sobie..nie widzą swoich wad i mają rozum 4-letniego dziecka. olewam ich, wolę być sama niż takimi cieniasami.

Gość caramelka91
Kobieta musi sama umiec sobie poradzić a nie czekać aż facio o nią zadba. Ale mimo wszystko facet musi byc męski i silniejszy od kobiety, z innym nie potrafilabym ulozyc poważniejszego zwiazku. mój ostatni nie czul sie odpowiedzialny za wlasne czyny, nie umial sprzątać, niczego nie umial zorganizowac, pil jak mu cos nie wyszlo, byl jak taki dzieciak - i po co komu taka ciota? :)

Gość gość
chormony, brak wychowania przez matek, modyfikowane jedzenie,

Gość gość
nie męskie tylko silne

Gość gość
mnóstwo mężczyzn wychowało się bez ojca, a będzie ich jeszcze wiecej. To samotne matki wychowujką c***owatych mężczyzn.

Gość gość
samotne matki są, bo faceci to p***y bojące się odpowiedzialności - skoro już musimy cofać się w kwestii winy za wychowanie. i to prawda, mężczyzna współczesny to na ogół dupa wołowa. mnóstwo znam par, gdzie to kobieta nosi spodnie, bo facet jest nieogarnięty. może by i podjął jakąś decyzję, ale one nie mają pół dnia na to. teraz żyje się szybko, intensywnie, na wariata, trzeba być szybkim, a nie modlić się nad kupnem soku.

Gość gość
racja swieta racja :)

Gość pomaranczlala
Są niezależne, a nie męskie, przygłupie.