Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie palicie papierosy??

Polecane posty

Gość gość nie kumajacy  do konca
własnie tez mysle o desmoxanie :) tym bardziej ze znowu sie staram o dzidziusia (jednak po róznych przejsciach to jest stres ogromny ) wiec chce rzucic palenie .

Gość gość
ja zaczelam palic e papierosa. Wiem ze to zadna walka z nalogiem bo nikotyna wciaz jest ale przynajmniej nie ma smrodu i jesli ktos chce walczyc z uzaleznieniem nikotynowym to moze palic e papierosa z plynem bez nikotyny

Gość gość
Viceroy czerwone paczka

Gość gość
lad wzielas sie w koncu za robote?to dobrze,pracuj pracuj,bo cie w/y/p/i/e/r/d/o/l/a na zbity pysk bedziesz musiala wrocic do Pl,do tych nedznych Polaczkow:-)

Gość gość
tabexy też ponoc dają rade. Muszę spróbować.

Gość gość nie do konca kumajacy
ja probowałam e-papierosa ale mi jest od tego niedobrze :/

Gość gość
:)to po komunie tak sie porobilo z papierosami 555 www.youtube.com/watch?v=IDWSBRwgnMc

Gość gość
mi tez bylo nie dobrze od e papierosa na poczatku i popalalam zwykle, ale okazalo sie ze probemem byl zle dobrany liquid.Troche trwalo znaim trafilam na swoj smak i swoja dawke nikotyny, bo najpierw bralam za mocne i bylo mi wlasnie niedobrze a potem wzielam za slaby i musialam ciagle mi sie palic chcialo:O Wazna tez jest firma, ja dzis kupuje tylko z jednej bo wlasnie po niektorych zle sie czuje.

Gość gość
zwolenniczka konkubinatu a ty dlaczego nie chwalisz sie jak papierosy palisz?

Gość gość
bo ona palila trawe

Gość Stara kafe mama
Ależ wy głupie :D

Gość gość
No chyba ty:-)

Gość gość
Ja pierdziele masakra. Lady ty jesteś psycholka bez serca. Zamknąć dzieciaka nawet na minutę w ciemnej komórce? Wiesz co takie dziecko przeżywa? Co dzieje sie w jego głowie? Co z jego uczuciami? Masakra. Ja bym ci w ryja za to dała jak traktujesz swoje własne dziecko. Matka od siedmiu boleści.

Gość gość
jak juz w ciazy trula wlasne dziecko,to teraz tez sie z nim nie cacka....niech tu cwaniakuje wiecej to odpowiednia instytucja w Nl dostanie donos o matce psychopatce i zobaczymy jaka wtedy bedzie mundra

Gość gość
Co wam tak rypło na punkcie margaret? jedyna kobiete na tym forum która nie boi się napisać prawdy a szczekacie po niej jak nawiedzone!!! Wy wszystkie takie idealne jestescie ale jak ktos z goscia cos napisze o złym zachowaniu dziecka nic byście innego nie robiły tylko przetrzepały dupsko żeby gowniarz nie mógł usiąść ale z minuty w osobnym pomieszczeniu robicie sadyzm który trzeba zgłosić. Jestescie po prostu zgorzkniałe i zazdrosne, nic innego. Jak tak chcecie się do wartosciowac zrobcie coś dla ludzi a nie anonimowo rownajcie ludzi z błotem. Ciekawe która z was potrafi się do błędów przyznać

Gość gość
Zaparszam do wypróbowania e-papierosów, wspaniale sie nadaja na początek rzucenia nałogu, sa mniej szkodliwe nie pozostawiają przykrego zapachu w ustach i bateria starcza na bardzo długo. W ofercie naszego sklepu https://www.e-fajek.pl/, znajdziesz specjalnie skomponowane zestawy dla początkujących.

Gość madzierno
hehe... pamiętam czasy kiedy za elemy płaciło się 4 zł w Biedronie... teraz tak wesoło nie jest. Palę fajki, które nie są specjalnie znane, ale mnie odpowiadają - http://www.trafika.pl/pl/p/Papierosy-TENNESIE-RED-SEMI-SLIM/482 Przy 100 zeta za wagon jeszcze można palić. Kupuję w sieci, już dłuższy czas. Ceny na mieście zrobiły się szalone...

Gość gość
nevady, chesterfield, ld koniecznie czerwone

Gość gość
L&M Forvard