Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalunia77

Czy to prawda że przeciętny mężczyzna onanizuje

Polecane posty

Gość gość
czasem mniej, ale bywa ze więcej. co w tym niby zboczonego? jak mamy popęd to jedziemy z koksem.

No zrozumiałabym rano i wieczorem, seks z kobietą 3 razy dziennie to jak lalka do wypompowania {ja tak uważam} 2 razy wystarczy kobiecie rano i wieczorem.

Gość gość
2 razy - rano i wieczorem - nienajgorsza opcja ale cytując ciebie, jakas inna moglaby powiedziec "2x dziennie? Szok, zboki! mnie wystarczy raz na miesiac!" poza tym dlatego sie onaninzujemy sami a nie meczymy jej o 3ci seks w tym samym dniu. :D

Ja pisze o 2 razach ale nie takie rutyna rano i wieczór bo szybko się nudzi, lubię takie spontany np. park, klatka schodowa hihihi. Mój też sobie dogadza, wiem bo rozmawialiśmy o tym, dlatego chciałam napisać na forum i zobaczyć reakcje facetów na mój post hihihi. Dzięki że chociaż ty coś napisałeś, rozumiem że to z własnego doświadczenia.

Gość gość
zdarza sie ze człowieka cos opadnie ponad zwykły rozkład :) ogolnie nie za wiele tu odpowiadają na te tematy, za to widzialem tu przed chwilą temat o ciastach :O, juz obskoczony i zacięcie kontynuowany. a ty 2x dziennie, czy czasem cos ekstra solo?

Robię obiad i tak doskakuje do kompa. Czy coś ekstra solo to nie, bynajmniej nie wiem co masz na myśl to pisząc ale mój facet jest bardzo, bardzo za każdym razem zadowolony, przez co nie szuka innej bo ja mu wystarczam no i się świetnie dogadujemy będąc już ze sobą 2,5 roku, dodam tylko to że przysłowiową kłodą nie jestem, jak to mówią faceci hihi.

Gość gość
ekstra solo = czy samej tez zdarza ci sie masturbować bo cię 'cos opadnie' (ponad te standardowe 2x dziennie rano i wieczorem)

Nie powiem że nie, tak przeważnie podczas kąpieli w wannie albo uwaga to już trochę tak ostrzej jak rano robię kanapki w samych majtkach i staniku hihi i mój wchodzi do kuchni, też tylko w majtkach i jak mnie od tyłu zajdzie pocałuje i podotyka swoim małym po mojej pupie to się tak podniecam że jak idzie do pracy to od razu idę na łózko i sobie robię dobrze paluszkiem hihi.

Gość gość
no wiec sama widzisz. kwestia bodzców. my łapiemy ich wiecej, oprócz tego w necie jest chmara golizny, co nie pozostawia nas obojetnymi i potem czasem wychodzi 3x dziennie (albo wiecej)

Mój też nieraz oglądnie jakieś tam golizny, biedny siedzi z napęczniałymi majtkami i ten jego wzrok na mnie, takie maślane oczka i mówi że zaraz go rozerwie od środka no i trzeba biedakowi pomóc hihi, mężczyźni mają taką biologie i nic z tym się nie da zrobić.

Gość gość
"mężczyźni mają taką biologie i nic z tym się nie da zrobić" no własnie. a nie dlatego ze sa zbokami. :D poza tym, kobiety też to robią patrzac w net. czasem oglądają (te wzrokowe, i te rozumieja o co chodzi z facetami) a czasem czytają (dla tych wieksza role gra wyobraznia niz obrazki) tym niemniej efekt ostatecznie jest ten sam - potrzeba orgazmu.

Gość gość
zboczeńcy! TYLKO DWA RAZY?!:D

Gość gość
no ja tam nie wiem. dla mnie 2x to tez zboczenie. :classic_cool: 3-4 to rozumiem. :D

Gość gość
kiedyś potrafiłem trzepać gruszkę pięć razy dziennie, z wiekiem potrzeby spadają, teraz styka jeden strzał na dobę, nie ważne czy na ręcznym, czy do szparki, do szpary zawsze przyjemniej.

Gość gość
co "dalej dalej"? teraz poganiasz a potem od zboków wyzwiesz. :P

Gość gość
Kobiety masturbują się jeszcze częściej, był juz taki wątek na forum. Niektóre z Pań robiły to nawet po 10 razy dziennie. Wiele z nich robi to nawet w pracy. http://www.sexuarium.pl

Gość gość
jak juz idziemy w rekordy to bywa ze 5-6 (rzadko), a rekord to 10x w jedną noc, ale dawno temu

Proszę czytać mój post"lalunia77 dziś " a tytuł to był taki mały prowo hihi. Więc już nie mówię że zboki hihi.

Gość gość
Co dalej dalej? Jak miałem 18 - 20 lat to praktycznie po pierwszym razie mi nie opadał, mogłem jechać dalej. Nie ważne czy na ręcznym czy z panną, spuszczałem się i jechałem dalej. Teraz mam 38 lat i raz dziennie w zupełności starcza, dwa razy pod rząd bez przerwy w zasadzie nie możliwe, musi upłynąć jakieś 20-40 min zanim znów mi stanie.

gość dziś jak juz idziemy w rekordy to bywa ze 5-6 (rzadko), a rekord to 10x w jedną noc, ale dawno temu Będąc w związku z kobietą? czy jako singiel?

Gość gość
niestety w pracy nic takiego nie widzialem. czasem myslę o tym zeby zorganizować spotkania dla kilku pan które lubią to robic. trzebaby tylko miec gdzie. zadnego dotykania sie wzajemnie (chyba ze ktos zapragnie), nagość, czyste solo, patrząc na inne. I tylko finiszujące panie... i kolejna.. i kolejna.

Gość gość
jako singiel, czyli przez wiekszosc zycia. :)

Ja czytając posty tej kobitki zjechałem na ręcznym a trzepałem dziś, także od 9:00 do 13:30 - 3 razy pasi wam:)

Gość gość
tej kobitki tutaj? :P

A chciałam zasięgnąć jeszcze informacji od panów co ich panie myślą o" Maseczka z spermy na twarz" pisałam taki post już ale odpowiedzi były fuj,porzygała bym się, tylko jedna odpowiedź była Sperma wpływa na wzmocnienie włosów i nawet ich porost, może któraś z nich to już robi od dawna i czy są tego jakieś efekty hihi.

Gość gość
ja nie mam pani w tej chwili. :)