Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaAgnieszka24

Wózek spacerowy RAPID z firmy 4 baby

Polecane posty

Gość MamaAgnieszka24

czy któraś mamusia ma ten wózeczek i może go polecić wizualnie bardzo mi się podoba mam z tej firmy fotelik samochodowy i jestem zadowolona proszę o opinię te mamy które mają lub miały taki wózeczek

Gość MamaAgnieszka24
up

Gość gość
kolezanka ma 4 baby nie wiem tylko czy rapid ale mowila mi wczoraj wlasnie ze tragedia, pokrzywiony, mala buda, słowem tragedia, dostala go od rodzicow ale myśli nad innym... tyle wiem więcej opinii nie znam.

Gość MamaAgnieszka24
up

Gość Angelika19044
Witam. Ja własne miałam nie cale 3 tygodnie ten wózek i jednym słowem masakra. Wczoraj mąż wrócił z spaceru bez kołka ,byłam wciekła . Nigdzie nie ma części zamiennych . Musiałam kupić nowy wózek . Zakupiłam w Smyku espiro i jest o wiele lepiej zrobimy , wytrzymały , koła ma stabilne ,siedzisko wygodne i ładnie sie prezentuje wiec polecam.

Gość Dorota

Kupiłam używany bo po kupnie wozka kidszone w ktorym pekla rama przy podnoszenia przez kraweznik stwierdzilam ze nie bede ryzykowala wozek kosztowal 330zl dwa miesiące znalazł sie na smietniku. A do wozka 4 baby rapid warto bo tak jak mówiłam kupiłam używany po jednym dziecku i super się sprawuje lekki bardzo zwrotny naprawdę jest ,nie czuć jak się prowadzi A moja kruszynka waży 12 kg minus jest tylko że nie można prać siedziska bo materiał nie jest ściągany ale buda bardzo duża zakrywa przed slomcem, wiatrem całe dziecko. Polecam