Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem co robić

Polecane posty

Gość gość

hej. ostatnio poznałam fajnego chłopaka na koncercie, było bardzo miło i w ogóle. byłam wtedy z koleżanką, on z kolegą. po powrocie do domu poczułam cos niesamowitego. odnalazłam go, napisałam, trochę ze sobą piszemy. on zaprosił mnie do siebie, chce żebym przyjechała na 2 dni ze swoją koleżanka, do niego i jego kolegi. to jest jakieś 200 km. koleżanki mama się nie zgadza, a ja nwm czy mam jechać sama, może się okaże że wcale mu się nie spodobam jak lepiej się poznamy i w ogóle. on chciał tu przyjechać, ale moja mama zgadza się tylko na jeden dzień, a to jednak jest kawałek. nie wiem co mam robić, tak bardzo chciałabym go zobaczyć, ale nie wiem czy jest sens to ciągnąć, i co mam robić!

Gość gość
To niech on sam się pofatyguje, nie wiem czy jechanie do obcego faceta jest rozsądne, znając życie to jesteś w niego zapatrzona jak w obrazek, przeleci cię i zapomni. Gdyby mu zależało to sam by starała się ciebie znaleźć.

Gość gość
rob co chcesz

Gość zielona jezyna
mysle, ze wystarczy ze sie z nim skontaktowalas i dzieki temu on wie ze Ci sie podoba. a czy Ty mu sie podobasz i czy mu zalezy? byc moze nie soro nie chce mu sie przyjechac. jesli factowi zalezy to wskoczy w samolot by Cie zobaczyc na pare godzin. wierz mi, istnieja tacy. co z tego ze daleko? jak facetowi zalezy to w kazde wolne 5min bedzie sie staral z Toba byc. jak Twoja mama sie nie zgadza by nocowal u Ciebie (i ma racje) to niech sobie nocleg znajdzie gdzie indziej. no chyba ze nie ma grosza przy duszy. ale sa wtedy inne sposoby. byc moze mu sie nie chce fatygowac, nie zalezy mu.