Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eelika

Jaka to płeć na USG????? zdjecie.

Polecane posty

Gość gość
A lekarz nie powiedzial?

Gość gość
Nie wiem na co patrzę

Gość eelika
No właśnie nie jest pewien,oczywiscie jakis tam swój typ ma ale nie pisałam żeby nic nie sugerować.

Gość eelika
Patrzysz na dwie nóżki tak od dołu tak jakbyś się położyła/położył i nad Toba by ktoś usiadł ;)

Gość gość
Ja tam nic nie widze to chyba dziewczynka ;)

Gość gość
Wydaje mi się że może to być chłopak;p Bynajmniej na moim podobnie wyglądało ale lekarzem nie jestem;p

Gość gość
skoro lekarz nie widzi to kafeterianki tym bardziej :O Po co ci ich zgadywanie?

Gość gość
Aaaa ok. Już czaje :). Hm, ale płeć, ciężka sprawa, wygląda jak przyrodzenie a może to tułów widoczny w tle.. No nie wiem

Gość gość
Chlopak przeciez widac

Gość eelika
A tak z nudów,nie musze ci sie tłumaczyć prawda?nie podoba ci sie pytanie nie odpisuj nie rozumiem po co wchodzisz i tracisz swój cenny czas.

Gość marigotka
Dokładnie;p Mały facet;p To co? Zdradzisz co typował lekarz?

Gość gość
W sumie to chciałam Ci tylko powiedzieć, zebyś nie sugerowała się kafeteryjnymi specami nie musisz być zaraz taka nieprzyjemna :OUrodzisz dziewczynkę z dwoma fiutami, zadowolona ???

Gość gość
17:02 a Ty wiesz co oznacza słowo BYNAJMNIEJ pustaku? Jakie głupie baby.

Gość gość
na moje oko chłopak ;)

Gość eelika
Nie musisz mnie oświecać wiem że kafeteria to nie gabinet lekarski.... bez jaj. A żebyś wiedziała marzę o dziewczynce z dwoma fiutami a ty musisz być bardzo nieszcześliwa zapewne bardzo samotna i bezdzietna że tyle jadu w Tobie.Poza tym skoro nie podoba Ci sie moje pyatnie nie wiem co nadal tu robisz.....

Gość gość
wg mnie dziewczynka

Gość gość
Chciałam zobaczyć co kafeteryjce specjalistki zobaczą :D A że zrobiłaś się agresywna to odbijam :D I uwierz mi, że nie jestem ani bezdzietna ani nieszczęśliwa. Ty za to musisz być tępa skoro zamiast słuchać lekarza zasięgasz opinii u kafepołożników

gość PRZYNAJMNIEJ! Kürwa, miałam iść palić kościoły, a okazuje się, że muszę zostać i uczyć Polaków języka polskiego.

Gość gość
wg. mnie chłopak, widzę mosznę

Gość eelika
No jak widać lekarza odwiedzam skoro mam zdjęcie i wierz mi ze nawet go słuucham!!!! Przeżyłaś szok no nie?:D Ale dobrze niech ci bedziesz szczesliwa kobieto jestem tępa i głupia i zasiegam opinii kafepołożników a tobie mowię DO WIDZENIA bo meczysz.

Gość gość
Ale sobie możesz mnie żegnać ile wlezie a ja i tak mogę dalej cię męczyć :D:D Właśnie wyglądasz na głąba co lekarza nie słucha- gdybyś słuchała tematu by nie było :D

Gość gość
Dobrze przepraszam za przejęzyczenie. Nie uważam natomiast by kogokolwiek upoważniałoby ono do nazywania mnie pustakiem... Ten kto tak napisał sam pokazuje swój ubogi język... I niektórzy robią gorsze błędy nimi się zajmijcie... Oby tylko taki błędy były popełniane na forach... I jeszcze jedno nie zbaczajcie z tematu bo autorka pytała o coś zupełnie innego niż mój błąd.... Za dużo agresji na tym forum...

Gość gość
Przejęzyczenie ? Ty po prostu nie znasz znaczenia słów, które używasz pseudointeligentko.

Gość gość
Jeśli tak uważasz to nie zamierzam Cię przekonywać że jest inaczej jednak zastanów się najpierw nad poziomem jaki Ty reprezentujesz bo nie stać Cię na nic więcej jak tylko obrażanie mnie. Nie będę dalej ciągnąć tej rozmowy. Szkoda że zaśmiecasz autorce tematu na pozbycie się swoich frustracji w formie nawrzucania innym zamiast zająć się tym o co nas pyta autorka... Załóż sobie oddzielny temat o analfabetach, pustakach i pseudointeligentkach i tam sobie wypisuj co chcesz:) Żegnam

Gość gość
dziewczynka???

Gość gość
Chłopak jak nic!!

Gość gość
ale jajka! :)