Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tak czeba tak

Dlaczego tak wszyscy gonią za pieniędzmi

Polecane posty

4 minuty temu, Tak czeba tak napisał:

Akurat jest typ na yt co wtedy kupował i mogę kiedy znaleźć 

Łódź rynek pierwotny grudzień 2014  srednia cena 4800 zł m2.

Edytowano przez salix

Jestes gejem skoro kotarbie loda robisz

Wyro jest za darmo bo kolega w hotelu pracuje i mi przywiozl szczerbaty, bo mowilem ze katiuszka przyjedzie i sie kazdy cieszyl ze niedlugo bede spal z dziewczyna i jakis cud sie wydarzyl szczerbaty

Niestety katiuszka nie byla cudem

Edytowano przez owsikus szczerbatus
  • Haha 1

1 minutę temu, Siurentajski napisał:

Ale uważasz że poza tym typem to w sieci nie ma informacji na temat ile metr kwadratowy kosztował w PL w danym roku w danym mieście?

Koorwa nie chce mi się dyskutować na oczywiste rzeczy jak byś wtedy miał pieniądze to przegladal ogłoszenia i znal ceny 

6 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

kazdy tak robi... tematy są walkowane po 1000 razy byle kogos zaczepić albo wyśmiać.. btw bez kasy nie ma życia...😄

Lezak akurat zakłada te durne tematy po to zeby jego wyśmiewali, no ale co kto lubi, widocznie sprawia mu to radochę.

4 minuty temu, salix napisał:

Łódź rynek pierwotny grudzień 2014  srednia cena 4800 zł m2.

A mowa o rynku wtórnym mieszkania do remontu 

Edytowano przez Tak czeba tak

2 minuty temu, owsikus szczerbatus napisał:

Jestes gejem skoro kotarbie loda robisz

Wyro jest za darmo bo kolega w hotelu pracuje i mi przywiozl szczerbaty, bo mowilem ze katiuszka przyjedzie i sie kazdy cieszyl ze niedlugo bede spal z dziewczyna i jakis cud sie wydarzyl szczerbaty

Niestety katiuszka nie byla cudem

Cieszył się z tego że sam cię na nim ruuuchał jak Katiuszka była pod jego domem i to słyszała 

Edytowano przez AVE

1 minutę temu, Tak czeba tak napisał:

Koorwa nie chce mi się dyskutować na oczywiste rzeczy jak byś wtedy miał pieniądze to przegladal ogłoszenia i znal ceny 

Ale tu nie ma o czym dyskutować leżak - są dane z każdego roku z każdego miasta. I nie było opcji kupić w Łodzi dwóch kawalerek za 170 tys. chyba że o powierzchni 17 m KW każda :classic_biggrin:

Przed chwilą, Tak czeba tak napisał:

Jakim cudem kupując waląca się rudera do kapitalnego remontu, w który trzeba włożyć drugie tyle ile wynosi wartość rynkowa nieruchomości 170 tys. by ci mialo wystarczyć na 2 kawalerki? 

3 minuty temu, Tak czeba tak napisał:

W 2014 roku średnia cena metra kwadratowego mieszkania na rynku wtórnym w Łodzi wynosiła 3 679 zł, podaje RealtyTools.pl. Natomiast średnia cena transakcyjna mieszkań z rynku pierwotnego w tym samym roku to 4 728 zł/m2. 

1 minutę temu, salix napisał:

Jakim cudem kupując waląca się rudera do kapitalnego remontu, w który trzeba włożyć drugie tyle ile wynosi wartość rynkowa nieruchomości 170 tys. by ci mialo wystarczyć na 2 kawalerki? 

W wawie już za 170 byly takie ladne pomalowane na szaro z narożnikiem w salonie 

W wawie już za 170 byly takie ladne pomalowane na szaro z narożnikiem w salonie 

W Śródmieściu?

4 minuty temu, salix napisał:

Tutaj 120tyś zakup 

H

Tutaj 120tyś zakup 

H

Ale co to ma do rzeczy z kupowaniem dwóch kawalerek w Łodzi w 2014 za 170 tys?

7 minut temu, salix napisał:

który trzeba włożyć drugie tyle il

A bzdury kompletne ja jakoś sobie robię remonty po 500 i odnawiam mieszkanie matki

Za dużo instagrama się w dopíe przewraca 

1 minutę temu, Siurentajski napisał:

Ale co to ma do rzeczy z kupowaniem dwóch kawalerek w Łodzi w 2014 za 170 tys?

No właśnie tak że na wczesniejszych filmach kupował za max 90tyś jednom

2x 90tyś to 180tyś +- ~170tyś 

Sobie poszukaj 

Wiec do 2014 mogłeś kupić okazyjnie kawalerki łodzi do 90tyś sztuka rynek wtórny do remontu 

5 minut temu, Tak czeba tak napisał:

Znajdziesz jeszcze inne jego filmy gdzie kupował w łodzi na okazjach po max 90tyś 

Ale to jest cena zakupu, dlaczego nie wliczasz kosztu remontu? Co ci po kawalerce do ktorej bedziesz dokładał, bo nikomu nie wynajmiesz w takim stanie?

Przed chwilą, salix napisał:

Ale to jest cena zakupu, dlaczego nie wliczasz kosztu remontu? Co ci po kawalerce do ktorej bedziesz dokładał, bo nikomu nie wynajmiesz w takim stanie?

Najważniejsze som ściany przez następne 10 lat dorobilem jeszcze sto tysięcy złotych to bym sobie wyprowadzil je na standard wykończenia wnętrza 

Stać mnie było kończąc edukacje na dwie lub 1 w wawa i to som fakty 

Mając takom kase nie chciało mi się pracować na tamten moment myślałem że ceny nieruchomości nie wzrosnom i lepiej trzymać cyferki jak radzi mama 

8 minut temu, Tak czeba tak napisał:

A bzdury kompletne ja jakoś sobie robię remonty po 500 i odnawiam mieszkanie matki

Za dużo instagrama się w dopíe przewraca 

Koszt wykonczenia kawalerki w stanie deweloperskim to jest minimum kilkadziesiąt tysięcy, a ty wskazujesz mieszkania wymagajace generalnego remontu. 

1 minutę temu, owsikus szczerbatus napisał:

Trzeba jeszcze meble i wyrko wstawic

Można i materac spać ba z wystawki urzadzic najważniejsze zawsze som ściany reszte się z czasem wyprowadzi zresztą wtedy jest jakiś cel w życiu 

Lachona za dużo majom w dopach i chcom na gotowe pod klucz że tylko wycierac kurze tylko coś chyba nie ma chętnych samców bo tutaj hejtujom zamiast je wycierac 

1 minutę temu, salix napisał:

Koszt wykonczenia kawalerki w stanie deweloperskim to jest minimum kilkadziesiąt tysięcy, a ty wskazujesz mieszkania wymagajace generalnego remontu. 

Zyj sobie w swojej bance rzeczywistości ja wydalem na sypialnio biuro 500 a wygląda jakby 15tyś 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się